ΑΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑ ΣΙΡΙΑΛ:Παρουσιαστής μήνυσε τις ερωμένες του επειδή τον «κάρφωσαν» στη σύζυγο του!

Ως μάρτυρας υπεράσπισης, κατέθεσε η… απατημένη γυναίκα του! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

​Μια απίστευτη ιστορία απιστίας είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο γνωστούς Κύπριους παρουσιαστές, ο οποίος μήνυσε τις ερωμένες του, επειδή «κάρφωσαν» τις απιστίες του, στην σύζυγό του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο τηλεοπτικός αστέρας κατέθεσε αγωγή εναντίον τριών ερωμένων του, τις οποίες κατηγορούσε για επιστολή που έστειλαν από κοινού στην σύζυγό του, και της αποκάλυπταν με κάθε λεπτομέρεια, ότι την απατά.

Ο ίδιος, αν και παραδέχεται τις απιστίες το��, περνά στην αντεπίθεση, ξεκαθαρίζοντας πως οι ερωμένες είναι δυο και όχι τρεις, λέγοντας παράλληλα πως:

«Είμαι 25 χρόνια στην τηλεόραση, με πάρα πολύ ισχυρή παρουσία. Αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε άντρες. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τις βλακείες μας ή τις τρέλες μας. Από κει και πέρα, εκείνο το οποίο εγώ θέλω να προστατέψω είναι πάνω απ΄όλα την οικογένεια μου και τα παιδιά μου. Έγινε ένα λάθος από δικής μου πλευράς για το θέμα της εξωσυζυγικής σχέσης, δέχτηκα επίθεση λεκτική, σωματική και με επιστολές προς την σύζυγό μου. Ενόχλησαν την οικογένεια μου, και γι΄αυτό εγώ κατευθύνθηκα στο δικαστήριο. Αυτά τα πράγματα, τα ρεπορτάζ δεν τα λένε. Και είναι κρίμα να λένε μόνο την μισή αλήθεια. Υπάρχει ιστορικό μεγάλο πίσω από αυτό το θέμα».

Το ακόμα πιο απίστευτο στην όλη υπόθεση, είναι ότι η απατημένη σύζυγος, πήγε στο δικαστήριο ως μάρτυρας… υπεράσπισης του τηλεοπτικού αστέρα, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η απιστία είναι αποδεκτό και παραδεκτό φαινόμενο:

«Η σύζυγος μου με στηρίζει. Προσπάθησαν να την χαρακτηρίσουν “κερατωμένη” κ.τ.λ. Ωραία! Όμως το σημαντικό εδώ ποιο είναι; Ότι στηρίζει την οικογένεια της, δεν είναι είδηση; Αυτή είναι είδηση για μένα! Ότι στηρίζει τον άνθρωπο της, πέρα από τα λάθη που έκανε, και είναι δίπλα στα παιδιά της. Τι θα έκανε μια οποιαδήποτε γυναίκα που δεν αγαπούσε τον άντρα της και ίσως τα παιδιά της; Θα με έδιωχνε, σωστά;»

53999d92fa4451264bf56cd225f3ddc3.jpg
Στη συνέχεια, επιτίθεται στις πρώην ερωμένες, λέγοντας:

«Δεν τις είχα και τις δυο παράλληλα. Έστειλαν επιστολές για να διαλύσουν το σπίτι μου. Είναι ξεκάθαρο! Τι θέλανε; Αφού το ξέραν από την αρχή ότι είμαι παντρεμένος… Είναι εντελώς κακία. Ζήλια!»

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρει μεταξύ άλλων, πως το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή, και δεν εντόπισε καμία ευθύνη στις ερωμένες του παρουσιαστή, καθώς διαπιστώθηκε πως τα όσα είχαν αναφέρει στην επιστολή προς την σύζυγό του ήταν αληθή, καταλήγοντας ότι ο παρουσιαστής κοροϊδεύει την γυναίκα του, και μένει μαζί της για οικονομικούς λόγους.

Πως σχολιάζει την δικαστική απόφαση ο τηλεοπτικός αστέρας;

«Το δικαστήριο όπως ξέρετε, αποφασίζει κατά το δοκούν. Χωρίς να υπολογίζει ότι αυτές οι δήθεν κυρίες που το παίζουν αδικημένες, επηρέασαν την οικογένεια μου. Δεν αρνήθηκα ποτέ ότι είχα εξωσυζυγικές σχέσεις. Διότι αν εγώ σαν άντρας έχω απατήσει την γυναίκα μου, φανταστείτε εκείνες που έχουν παιδιά και απατούσαν τον άντρα τους!»

Μάλιστα θεωρεί πως από την όλη ιστορία… δικαιώθηκε κοινωνικά:

«Αν το δούμε κοινωνικά, αυτό που βγαίνει πραγματικά είναι όλο υπέρ μας σαν οικογένεια. Έδιωξα εκείνα τα πρόσωπα και έμεινα στην οικογένεια μου. Και η οικογένεια μου από την άλλη, με βοήθησε να επιβιώσω από τον πόλεμο που μας έκαναν οι δυο γυναίκες που είναι παντρεμένες. Υπάρχει κερατάς πίσω από αυτούς!»

Παράλληλα, κάνει λόγο για νέα δικαστική περιπέτεια, αυτή τη φορά με τους συναδέλφους του:

«Υπάρχουν πάρα πολλές ανακρίβειες για το θέμα και όπως παρουσιάζεται. Στο παρόν στάδιο δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο. Αντιλαμβάνεστε ότι θα προχωρήσουμε νομικά εναντίον όλων των μέσων τα οποία έχουν πει μόνο την μισή αλήθεια, γιατί έχουν αποκρύψει τα ονόματα των κυριών «σε εισαγωγικά» που έχουν αναφερθεί. Έχουν αποκρύψει το γεγονός ότι είναι παντρεμένες κάποιες απ΄αυτές και έχουν και παιδιά… Το γεγονός ότι εγώ έχω παιδιά, δεν το λαμβάνει κανείς υπόψη. Καθώς κι ότι αυτή τη στιγμή διασύρεται το όνομά μου. Δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο απλό το θέμα, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα υπ��ρξει συνέχεια και θα είναι η απάντηση από εμάς».

Να σημειώσουμε, πως η απίθανη ιστορία έχει ξεκινήσει από το 2002 αλλά δεν τελείωσε τίποτα, καθώς ο παρουσιαστής θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο, καταγγέλλοντας τις πρώην ερωμένες του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top