«Killer Elite» με Τζέισον Στέιθαμ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο απόψε στο Star!

Μην χάσετε το συγκλονιστικό θρίλερ, στις 21:10

«Killer Elite» με Τζέισον Στέιθαμ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο απόψε στο Star!

Ένα συγκλονιστικό θρίλερ με τους Τζέσιον Στέιθαν και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το «Killer Elite», μεταδίδει απόψε, σ��ις 21:10, το Star!

Ο Ντάνι, ένας από τους πιο ικανούς ειδικούς πράκτορες στον κόσμο, αποφασίζει να εγκαταλείψει την παλιά του ζωή και συνήθειες και να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία, κοντά στην αγαπημένη του, Αν. Τα σχέδιά του, όμως, ανατρέπονται όταν ο πρώην μέντορας και συνεργάτης του, Χάντερ, πέφτει θύμα απαγωγής! Ο Ντάνι και η ομάδα του θα πρέπει να διεισδύσουν στην πιο σκληροτράχηλη βρετανική στρατιωτική μονάδα και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πρώην στρατιωτών και νυν εκτελεστών, που ακούει στο όνομα «Feather Men», με αρχηγό τον Σπάικ. Το ανθρωποκυνηγητό, η αγωνία και η καταιγιστική δράση θα ταξιδέψουν από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι, από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο και από το Ομάν μέχρι την Ουαλία, ως την τελική κατά μέτωπο αναμέτρηση…

Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller του Σερ Ράνολφ Φάινς «The Feather Men», το οποίο, κατά τον συγγραφέα είναι αληθινή ιστορία. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γκάρι ΜακΚέντρι και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κλάιβ Όουεν και Ιβόν Στραχόβσκι.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top