«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο

Συντονιστείτε στις 18:50 στο Star

«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο

​Σήμερα στις 18:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο τριπλό επεισόδιο, της καθημερινής σειράς «The Big Bang Theory».

20 (1) (620x438).jpg

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Στο πανεπιστήμιο ανοίγει μία θέση για μόνιμο καθηγητή και όπως είναι λογικό ο Σέλντον, ο Λέοναρντ και ο Ραζ διεκδικούν με ζήλο τη θέση. Το γεγονός αυτό προκαλεί ένταση και διαμάχες στο εσωτερικό της παρέας ενώ στην τεταμένη αυτή κατάσταση μπερδεύονται αναγκαστικά και τα κορίτσια.

20 (2) (620x413).jpg
Μια από τις αγαπημένες νέες σειρές του Σέλντον ακυρώνεται απρόσμενα και ο Σέλντον νιώθει ένα μεγάλο κενό! Η Έιμι είναι εκείνη, που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την ξαφνική αυτή απώλεια! Παράλληλα, ο Ραζ ανακαλύπτει ένα μυστικό, που αφορά το νέο του ρομαντικό ενδιαφέρον, τη Λούσι.

21 (1) (620x413).jpg
Ο Χάουαρντ και η Μπερναντέτ αναλαμβάνουν να προσέχουν το σκυλί του Ραζ μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουν πως… δεν είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για αυτή τη δουλειά! Παράλληλα, ο Σέλντον με τον Λέοναρντ, ενθουσιάζονται όταν μαθαίνουν πως έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν από κοντά τον αγαπημένο τους παρουσιαστή της τηλεόρασης.
21 (2) (620x413).jpg
22 (2) (413x620).jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top