«Το έτερον ήμισυ» έρχεται απόψε στο Star!

Συντονιστείτε στις 22:50

«Το έτερον ήμισυ» έρχεται απόψε στο Star!

Απόψε στις 22:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το… «Έτερον ήμισυ»!

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ποιά είναι η αληθινή ιστορία του Αδάμ και της Εύας; Τι ρόλο έπαιξε η Τούλα στη δημιουργία του κόσμου; Είναι αλήθεια ότι ο Θεός μάς έπλασε σε σετάκια των δύο τεμαχίων; Μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για να βρούμε το μισό που μας λείπει;

Ο Φαίδων και η Βίκυ δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για όλα αυτά. Πετυχημένοι θεραπευτές γάμου και σύζυγοι, δίδασκαν πάντα, με ακλόνητη σιγουριά, ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις, δεν το βρίσκεις. Ώσπου συνάντησαν ένα ζευγάρι διαφορετικό απ' όλα τα άλλα.

Ένα ζευγάρι, που δε χωρά κάτω από τις ταμπέλες «υγιές» ή «προβληματικό». Ένα ζευγάρι ενωμένο σαν μια γροθιά... στο στομάχι του Φαίδωνα και της Βίκυς, που για πρώτη φορά βλέπουν πόσο απέχει ο δικός τους «πετυχημένος» γάμος από ένα γάμο αληθινά ταιριαστό.

Πόσο αργά είναι για να πάρουν τη ζωή τους αλλιώς; Θα το μάθουν μέσα από μια απολαυστική σειρά κωμικών καταστάσεων, που θα τους οδηγήσουν στο δικό τους παράδεισο.

Guest εμφάνιση: Γιάννης Ζουγανέλης

Φιλική Συμμετοχή: Δημήτρης Σταρόβας, Στάθης Πανα��ιωτόπουλος

• Το τραγούδι τίτλων της ταινίας με τίτλο «Το Άλλο μου Μισό», σε στίχους και μουσική του Τάκη Δαμάσχη, ερμηνεύουν οι C:Real με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πρωταγωνιστές: Κρατερός Κατσούλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φωτεινή Τσακίρη, Δημήτρης Ήμελλος, Πατρίτσια Περιστέρη, Ειρήνη Κουμαριανού

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σεϊτανίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top