Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν επιδιώκω να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση “για να μη χάνω πόντους”»

Τι λέει για το Dancing και για τον Γιάννη Λάτσιο

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν επιδιώκω να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση “για να μη χάνω πόντους”»

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» με τον Γρηγόρη Βαλτινό, λέει για την απουσία της από την τηλεόραση:

«Επειδή το Dancing κράτησε 3 χρόνια ο κόσμος είχε αρχίσει να με συνηθίζει έτσι. Μέχρι τότε όμως ότι έκανα τηλεοπτικά ήταν περιστασιακό. Για εμένα το θέατρο είναι προτεραιότητα. Δεν επιδιώκω να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση μόνο και μόνο “για να μη χάνω πόντους”. Δεν έχω δηλαδή αυτή την αγωνία».

ζετα2.jpg

Όσο για το αν της έλειψε το «Dancing», εξομο��ογείται: «Νομίζω ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου και για να είμαι ειλικρινής από τη δεύτερη στην τρίτη χρονιά είχα αμφιβολίες για το αν έπρεπε να συνεχίσω. Όμως είναι ένα πρότζεκτ που το αγάπησα πολύ, έμαθα πολλά και με έμαθε πολύς κόσμος. Από τη στιγμή όμως που συνειδητά αποφάσισα να φύγω κοιτάω μπροστά για κάτι άλλο».

zeta.jpg
Για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στον ANT1, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει: «Όχι, επίσημα δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αναφορικά με δήλωση της ότι ο Γιάννης Λάτσιος την είχε στεναχωρήσει, η ίδια παραδέχεται: «Ισχύει αυτό αλλά η σχέση μου με τον Γιάννη είναι πολύ καλή. Μου συμπεριφέρθηκε καλά και όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουν οι δρόμοι μας είδα ότι κι εκείνος στεναχωρήθηκε, δεν έγινε με χαρά όλο αυτό ούτε από εκείνον ούτε από μένα».

zetamakripoulia_h_633_451.jpg
Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει ακόμη ότι εδώ και δέκα χρόνια της κάνουν πρόταση για πρωινή εκπομπή και περιγράφει χαρακτηριστικά: «Την πρώτη – πρώτη φορά είχα μπει στη διαδικασία να βγω με τον καναλάρχη και να μιλήσω ακόμα και για οικονομικά. Και πάλι καλά που είπα όχι γιατί δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή σε αυτό. Άσε που τότε έκανα σίριαλ και θέατρο που σημαίνει ότι αν έκανα πρωινό όλα αυτά θα κόβονταν».

Τέλος, μίλησε και για τις λάθος επιλογές, λέγοντας: «Έχω κάνει λάθος επιλογές και αν γύριζα πίσω το χρόνο με αυτή την εμπειρία που έχω τώρα, ναι, θα έκανα άλλες. Αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε γιατί είναι μια αλυσίδα της προσωπικής μου ζωής και ξέρω ότι χάρη σε κάποιες προσωπικές επιλογές εξελίχθηκα έτσι όπως είμαι σήμερα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top