Απόψε έρχεται το «Ice» στο Star-Περιπέτεια που θα σας καθηλώσει

Συντονιστείτε στις 22:10

​Απόψε στις 22:10 μετά το «Warehouse 13», ακολουθεί στο Star, το «Ice», μια περιπέτεια που θα σας καθηλώσει.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Βρισκόμαστε στο 2020. Ο περιβαλλοντολόγος καθηγητής Θομ Άρτσερ υποστηρίζει πως μια εταιρία ενέργειας που κάνει εργασίες στην Αρκτική, προκαλεί λιώσιμο των πάγων.

Οι προειδοποιήσεις του αγνοούνται από τη διεθνή κοινότητα και ο Θομ πηγαίνει εκεί για να βρει αδιάσειστες αποδείξεις. Μόλις φτάνει διαπιστώνει πως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από τους υπολογισμούς του και πως δεν υπάρχει χρόνος για να την αντιστρέψουν.

Επιστρέφει σπίτι του για να σώσει την οικογένεια του. Πράγματι ένα τεράστιο κομμάτι πάγου, που έχει το μέγεθος μιας μικρής χώρας, αποκολλάται από την Ανταρκτική και απειλεί να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο καθώς κινείται ανεξέλεγκτα.

Ο παγωμένος κολοσσός πυροδοτεί μια σειρά από πρωτοφανείς καιρικές καταστροφές, βυθίζοντας βίαια στο μείον τη θερμοκρασία όλου του πλανήτη. Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή της νέας εποχής του πάγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top