«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο

Συντονιστείτε στις 18:50

«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο

​Σήμερα στις 18:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο τριπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «The Big Bang Theory».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

O Ραζ πέφτει σε βαριά μελαγχολία επειδή δεν έχει βρει ακόμα κοπέλα. Η κατάστασή του μάλιστα χειροτερεύει όταν η Λούσι τον παρατάει ξαφνικά κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ραντεβού. Παράλληλα, η Πένι, κάνει τη χάρη στον Σέλντον και εμφανίζεται στο πρόγραμμά του, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα, καθώς τώρα ο Σέλντον θα πρέπει να εκπληρώσει μία οποιαδήποτε επιθυμία της.

Ο Λέοναρντ ο Σέλντον και ο Χάουαρντ παραδίδουν ομιλίες με θέμα τις θετικές επιστήμες, στο παλιό λύκειο του τελευταίου, με σκοπό να προωθήσουν τον κλάδο στο γυναικείο φύλο. Παράλληλα, ο Ραζ προγραμματίζει ένα ραντεβού με τη Λούσι, ιδανικό για να ξεπεράσουν και οι δύο την κοινωνική τους ανασφάλεια. Εν τω μεταξύ, τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας, κάνουν «κοπάνα» από τις δουλειές τους για να επισκεφτούν την “Disneyland”!

Η Μπερναντέτ ετοιμάζει δείπνο για ολόκληρη τη παρέα και παρόλο που κάνει τον κόπο να φτιάξει ακριβώς το Ταϊλανδέζικο φαγητό που τρώει ο Σέλντον, εκείνος, αποδεικνύοντας τον στριφνό χαρακτήρα του, φέρνει το δικό του φαγητό! Στη συνέχεια, καθώς ο Σέλντον αναδιοργανώνει τη ντουλάπα της Μπερναντέτ και του Χάουαρντ, ανακαλύπτει ένα γράμμα από τον πατέρα του Χάουαρντ, το οποίο μάλιστα φαίνετ��ι να έχει σταλεί στα 18α γενέθλια του Χάουαρντ και το οποίο είναι ακόμα σφραγισμένο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top