Ο γόης του «The Voice»… «καρφώνει» την Γκαγκάκη!

Τι λέει ο Άκης Παναγιωτίδης λίγο πριν αρχίσουν τα live του talent show

Ο γόης του «The Voice»… «καρφώνει» την Γκαγκάκη!

Την… Κατερίνα Γκαγκάκη «σφάζει» με το γάντι ο Άκης Παναγιωτίδης, ο παίκτης του «The Voice» που έχει κλέψει την παράσταση με το σεξαπίλ του και είναι θέμα συζήτησης πριν καν αρχίσουν τα live!

«Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Δεν θεώρησα, όμως, ότι εγώ δεν έκανα για τη μουσική. Αυτό που ένιωσα ήταν πως μάλλον δεν αναγνώρισαν και δεν εκτίμησαν όσα είχα να δώσω. Γι' αυτό στο διάστημα που μεσολάβησε δεν επιχείρησα ξανά να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο talent show», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο 30χρονος τραγουδιστής, σχολιάζοντας το ότι πριν από επτά χρόνια πήγε στο «X Factor» και… τον «έκοψαν» μετά από απόφαση της Κατερίνας, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής μαζί με τους Γιώργο Θεοφάνους, Γιώργο Λεβέντη και Νίκο Μουρατίδη.

Εκτός από τα «καρφάκια», έχει και… ευχαριστίες: «δεν μπήκα στην διαδικασία να κάνω κάποια ενδοσκόπηση για να δω τι πήγε στραβά. Ακόμα και αν το έκανα, τότε δεν ήμουν σε θέση να το δω. Τώρα πια που είμαι έτοιμος, μπορώ. Και να σας πω και κάτι... Την ευχαριστώ πολύ την κυρία Γκαγκάκη γιατί για πολλά χρόνια ήμουν πικραμένος. Αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα βλέπουμε. Την ευχαριστώ πολύ που με έκοψε, γιατί αν έμπαινα τότε μέσα στο show, ίσως και να μην μπορούσα να το διαχειριστώ και να καιγόμουν. Τώρα πλέον πιστεύω πως είμαι πιο ώριμος και έτοιμος για κάτι τέτοιο!», αναφέρει ο Άκης, που σε λίγο θα «καεί» από το μπαράζ συνεντεύξων που δίνει πριν καν αρχίσει το παιχνίδι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top