Λιάγκας σε Συνατσάκη για την Eurovision: «να πας για Μις Ζιμπάμπουε!»

Πώς σχολίασαν τον ελληνικό τελικό «Happy Day» και «Πρωινό»

Λιάγκας σε Συνατσάκη για την Eurovision: «να πας για Μις Ζιμπάμπουε!»

​Το «One Last Breth» και τον ελληνικό τελικό της Eurovision σχολίασαν δεόντως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς να λείψουν οι «φαρμακερές» ατάκες από τον παρουσιαστή για την συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια της βραδιάς, Μαίρη Συνατσάκη!

«Είναι πένθιμη η μπαλάντα. Θα μας λυπηθούν οι ξένοι και θα μας ψηφίσουν», είπε η οικοδέσποινα του «Happy Day», υιοθετώντας μία από τις χιλιάδες ατάκες που έχουν γραφτεί στα social media και συμπλήρωσε «άξιζε το κορίτσι. Φωνητικά ήταν η πιο δυνατή!».

Κάθε άλλο παρά… ευχαριστημένος με την διοργάνωση ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, που τα «έχωσε» στη Μαίρη Συνατσάκη, ασκώντας κριτική τύπου «τα λέω στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά».

«Μου φάνηκε σαν να βλέπω Eurovision σε αφρικανική χώρα. Εκτός αν το κάνατε για να μοιάζετε με τη Shaya. Άλλο ήταν το φαβορί κι άλλο είδαμε να νικάει. Αυτό το πράγμα με την Παπαρίζου να τη βάφουν και να τη ντύνουν έτσι χάλια δε μπορώ να το καταλάβω. Πολλή ίντριγκα», τόνισε ο παρουσιαστής, που δεν παρέλειψε να επικρίνει την Μαίρη ότι πουλάει την πολύ καλή σχέση που έχει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και κατέληξε: «ένα φωτάκι γιατί δεν σας έριξαν για να σας ασπρίσουν λίγο; Πιστεύω ότι ήταν το μακιγιάζ ή ο διευθυντής φωτογραφίας δεν σας πρόσεξε… Να πας για Μις Ζιμπάμπουε. Κάθε άλλο παρά λαμπερό ήταν. Δεν μου άρεσε!».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια Τσιμτσιλή - Λιάγκα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top