Χαμός στα social media με τα… πιτόγυρα της Παπαρίζου στην Eurovision!

Έδωσαν ρέστα οι χρήστες του Ίντερνετ με τον ελληνικό τελικό

Χαμός στα social media με τα… πιτόγυρα της Παπαρίζου στην Eurovision!

​«Φωτιά» πήραν τα social media με τον ελλ��νικό τελικό της Eurovision, με τις αναρτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τα σχόλια, άκρως καυστικά και χιουμοριστικά, να κορυφώνονται με… την Έλενα Παπαρίζου με σουβλάκι στο χέρι!

gfhf.jpg

Στις πρώτες θέσεις με τα δημοφιλέστερα hashtags (ετικέτες) φιγουράρουν πλέον τα «eurovisiongr» και «eurosong2015», καθώς και το «foustanela», το hashtag που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια για τους «μερακλήδες» των χιουμοριστικών tweets.

παπαριζου1.jpg

Τα αβυσσαλέα ντεκολτέ της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου, που έκαναν διαγωνισμό… λαδωμένου μπούστου, η φουλ τερακότα σε σημείο… μαυρίσματος του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και η «καυτή» εμφάνιση της Shaya, δεν πέρασαν ασχολίαστα.

foustanela.jpg

Εκεί που παρατηρήθηκε συνωστισμός σχολίων, πάντως, είναι στην εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου: κάποιοι την αποθέωσαν για τις ερμηνείες τις, κάποιοι θυμήθηκαν τα… περασμένα μεγαλεία της Ελλάδας με το «My Number One» και κάποιοι σκόρπισαν γέλια τρελά, κάνοντας μοντάζ και παρουσιάζοντάς την να τρώει… πιτόγυρα!

hjh.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top