«The Big Bang Theory»: Tι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο

Συντονιστείτε στις 18:50 στο Star

«The Big Bang Theory»: Tι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο

​Στις 18:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο, τριπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «The Big Bang Theory».

11 (1).jpg

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Τα κορίτσια πηγαίνουν με τον Ραζ σε ένα γνωστό κλαμπ και είναι αποφασισμένες να μην επιστρέψουν σπίτια τους αν δεν του βρουν μία κοπέλα. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι φέρνει στον Σέλντον μνήμες από τα παιδικά του χρόνια.

11 (2).jpg
Η Πένι ανακαλύπτει πως η βοηθός του Σέλντον φλερτάρει έντονα με τον Λέοναρντ. Στην προσπάθειά του να λύσει το πρόβλημα, ο Σέλντον, δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα σε όλη την παρέα.

12 (1).jpg
Τα αγόρια της παρέας είναι ενθουσιασμένα με το επικείμενο συνέδριο για κόμικ και ηλεκτρονικά παιχνίδια, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Μπέικερσφιλντ. Μάλιστα, έχουν όλοι τους βάλει κοστούμια υποδυόμενοι χαρακτήρες του Σταρ-Τρεκ. Καθοδόν όμως και καθώς έχουν σταματήσει να βγάλουν ομαδικές φωτογραφίες με τα κοστούμια τους, κάποιος επιτήδειος κλέβει το αυτοκίνητο του Λέοναρντ.

12 (3).jpg
Τώρα τα αγόρια θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να φτάσουν στον προορισμό τους, ντυμένοι μάλιστα ως εξωγήινοι! Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια της παρέας έχουν μείνει πίσω και προσπαθούν να καταλάβουν ποιος ακριβώς είναι ο λόγος, που τα αγόρια ενθουσιάζονται τόσο με τα κόμικ.
13 (1).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top