«Μάχη» μέχρι τέλους στην Eurovision λίγες ώρες πριν τον τελικό!

Πώς διαμορφώνεται η γνώμη του κοινού για τα τραγούδια στο Ίντερνετ

​Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και ανάμεσα σε τρία από τα πέντε υποψήφια τραγούδια φαίνεται πως θα «παιχτεί» απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision, που αρχίζει στις 21:00!

Οι απόψεις του κο��νού στο Ίντερνετ εξακολουθούν να… μοιράζονται, με τις Shaya, Μαρία Έλενα Κυριάκου και Θωμαή Απέργη να εμφανίζονται ως επικρατέστερες, έναντι των Barrice και C:Real. Αν και το αποτέλεσμα θα κριθεί στην αποψινή live εμφάνιση των υποψηφίων στη σκηνή του τελικού, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη αποφασίσει ποιο τραγούδι θα ψηφίσουν, όπως βλέπουμε στα social media, το YouTube και τις διαδικτυακές ψηφοφορίες.

Στο YouTube, μέχρι αυτή τη στιγμή, το «Jazz & Συρτάκι» εξακολουθεί να προηγείται με 261.875 προβολές, ενώ ακολουθούν τα «Sunshine» με 234.341, «One Last Breath» με 226.985 προβολές, «Ela» με 143.333 προβολές και «Crash And Burn» με 117.494.

your.jpg

Στις online ψηφοφορίες, τόσο στο star.gr, όσο και στο ελληνικό fan club της Eurovision (ΟGAE), το «Sunhsine» εμφανίζεται να προηγείται, ενώ έπονται τα «One Last Breath», «Jazz & Συρτάκι», «Ela» και «Crash And Burn».

poll1.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το τραγούδι που θα στείλουμε στην 60η Eurovision, τον Μάιο, στη Βιέννη, θα επιλεγεί από την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο τέλος της αποψινής βραδιάς, περίπου στις 23:00.

Δείτε στα βίντεο τα τραγούδια με την σειρά που θα διαγωνιστούν επί σκηνής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- To star.gr στην πρόβα τζενεράλε της Eurovision: τι θα δούμε απόψε στον ελληνικό τελικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top