Ανακωχή στη διαμάχη Μενεγάκη – Λάτσιου για την βίλα στα Μελίσσια!

Γιατί αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης

Κατάπαυση του πυρός έφερε η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, καθώς «πάγωσε» η συζήτηση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου για την βίλα στα Μελίσσια!

Οι δύο πρώην σύζυγοι επρόκειτο να βρεθούν στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο εμφανίστηκαν μόνο οι δικηγόροι τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο δικηγόρος της Ελένης ζήτησε νέα αναβολή και το αίτημά του απορρίφθηκε, με το σκεπτικό ότι έχει ήδη δοθεί μία αναβολή. Ο συνήγορος επανήλθε με αίτημα ματαίωσης, το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου, φέρνοντας, έτσι, την ανακωχή.

Θυμίζουμε ότι με την αγωγή του, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004, και τα έσοδα να μοιραστούν όπως στο αρχικό συμβόλαιο, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγο. Από την πλευρά της, η Ελένη ζητά να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά.

Η ματαίωση της εκδίκασης, πάντως, δεν σημαίνει ότι η διαμάχη τερματίστηκε, αφού ο Γιάννης Λάτσιος έχει το δικαίωμα να επανέλθει όποτε θελήσει με κατάθεση του ίδιου δικογράφου, διεκδικώντας εκ νέου το ακίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top