To star.gr στην πρόβα τζενεράλε της Eurovision: τι θα δούμε απόψε στον ελληνικό τελικό!

Μάθετε πρώτοι και αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες

​Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να επιλέξουμε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, τον Μάιο, στη Βιέννη: το star.gr βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε του ελληνικού τελικού και σου αποκαλύπτει όσα θα δούμε απόψε, στις 21:00!

Η βραδιά, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», θα αρχίσει με ένα… βίντεο, όπου οι παρουσιάστριες, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη, θα έχουν στο πλευρό τους την Μπέσυ Αργυράκη και την Ελπίδα, δύο τραγουδίστριες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε παλιότερες Eurovision.

Ουσιαστικά, το σύνθημα για να αρχίσει ο τελικός θα δώσει το «My Number One», το τραγούδι που πριν από δέκα χρόνια έφερε την Eurovision στην Ελλάδα, όμως, δεν θα το ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου, αλλά… οι πέντε υποψήφιοι! Παράλληλα, το συγκρότημα Boys and Noise θα μας θυμίσει το «Die For Your», με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου, ως μέλος των Antique, συμμετείχε στην Eurovision του 2001.

Η μεγάλη guest, η Έλενα Παπαρίζου, θα ερμηνεύσει το «Rise Like Α Phoenix», το κομμάτι με το οποίο η Κοντσίτα Βουρστ κέρδισε την περσινή Eurovision και χάρισε την διοργάνωση στην Αυστρία, καθώς και δύο νέα τραγούδια της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατόπιν κλήρωσης, οι πέντε υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους με την εξής σειρά: C: Real - «Crash And Burn», Θωμαή Απέργη - «Jazz & Συρτάκι», Barrice - «Ela», Shaya - «Sunshine» και Μαρία Έλενα Κυριάκου - «One Last Breath».

Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης οι περσινοί μας εκπρόσωποι, οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd, που θα ερμηνεύσουν το «Rise Up» σε μια διασκευή - έκπληξη, ο Λούκας Γιώρκας, που στείλαμε στην Eurovision του 2011 με το «Watch My Dance», το συγκρότημα ONE, σε ένα special reunion, με το «Gimme» της Κύπρου από τον διαγωνισμό του 2002, ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα με το συγκρότημα «Bang» και το τραγούδι «Stop» το 1987, με τους Kings, καθώς και ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου, Γιάννης Καραγιάννης.

Ο νικητής του ελληνικού τελικού, δηλαδή ο καλλιτέχνης και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 60η Eurovision, θα ανακοινωθεί περίπου στις 23:00, μετά την τελευταία εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου…

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top