Ξέσπασμα Μπογδάνου για Γιακουμάκη: Αποκάλεσε «κ*λόπαιδα» την παρέα των Κρητικών

«Είναι ενήλικα αυτά ε; Θα έρθει η ώρα τους!»

Ξέσπασμα Μπογδάνου για Γιακουμάκη: Αποκάλεσε «κ*λόπαιδα» την παρέα των Κρητικών

​Έξαλλος έγινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά την διάρκεια της εκπομπής του, όταν ο δημοσιογράφος από τη�� Κρήτη, Μάριος Διονέλης, τον ενημέρωσε για όλα τα νεότερα από την υπόθεση-θρίλερ, της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στον φοιτητή που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της παρέας των Κρητικών, οι οποίοι φέρονται να τον κακοποιούσαν λεκτικά και σωματικά, την στιγμή που βουλευτής από την Κρήτη λέγεται πως τους κάλυπτε.

vlcsnap-2015-03-03-22h07m33s233.jpg
«Η Κρήτη είναι μια κοινωνία κλειστή. Γνωριζόσαστε. Είστε μια χούφτα άνθρωποι. Τι συμβαίνει; Τι έχει γίνει με αυτό το θέμα; Θα φάμε καμπάνα από το ΕΣΡ, αλλά θα το πω. Αυτά τα κ*λόπαιδα τι κάνουνε; Πού βρίσκονται; Eίναι στο χωριό; Είναι στην Ήπειρο; Είναι στην Γαλακτοκομική; Αρμέγουνε γελάδια; Τι κάνουνε; Είναι η δεύτερη φορά σε αυτή την εκπομπή που θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι».

Για να προσθέσει:

«Είναι ενήλικα αυτά ε; Καλά. Θα έρθει η ώρα τους! Είναι πολύ βασικό να βρεθεί το παιδί και να είναι ζωντανό, όπως επίσης είναι πολύ βασικό να υπάρχει μηδενική ανοχή σε ανθρώπους οι οποίοι τα βάζουνε με πιο αδύναμους. Δεν υπάρχει χυδαιότερο πράγμα από αυτό. Αν θες να πουλήσεις μαγκιά, βρες κάποιον στα μέτρα σου. Δεν μπορεί να καλύπτεται αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» Έλενας Ακρίτα: Πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλη κρύβεται γνωστός βουλευτής!

Ζούσε μια κόλαση ο Γιακουμάκης:Τον χτυπούσαν,τον απειλούσαν και τον έβριζαν οι δήθεν φίλοι του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top