Ποιο θα είναι το μέλλον Λάτσιου- Μπούτου στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση Γκαγκάκη

Ο Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού δεν έχει συμβόλαιο

Ποιο θα είναι το μέλλον Λάτσιου- Μπούτου στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση Γκαγκάκη

​Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Γκαγκάκη αλλά και αρκετών άλλων στελεχών από τον ΑΝΤ1 ο οποίος ελέω οικονομικής κρίσης προχωρά σε συγχωνεύσεις τμημάτων με… «χειρουργικές επεμβάσεις», η προσοχή έχε στραφεί σε άλλα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του καναλιού, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Πέτρο Μπούτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου, ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει πλέον αποκλειστικό συμβόλαιο με το κανάλι (το οποίο έχει λήξει εδώ και μερικούς μήνες), αλλά σύμβαση αορίστου χρόνου.

Αυτός είναι και ο λόγος, που υπάρχει μεγάλη σύγχυση γύρω από το όνομα του Γιάννη Λάτσιου, για το τι θα κάνει, αν θα φύγει ή θα παραμείνει.

Σ�� περίπτωση πάντως που του προταθεί μείωση αποδοχών (οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν και το 50%) κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει.

Το εν λόγω ρεπορτάζ, επιβεβαίωσε και η Τατιάνα Σεφανίδου, η οποία τόνισε πως:

«Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα διώξουν τον Λάτσιο από τον ΑΝΤ1, γιατί αυτή τη στιγμή στην αγορά, δεν μπορούν να βρουν εύκολα ένα στέλεχος που θα κάνει την δουλειά του Γιάννη Λάτσιου. Όλοι σκέφτονται ότι ο Τζώνυ Καλημέρης θα κάνει τη δουλειά του Λάτσιου, εγώ δεν νομίζω ότι ο ίδιος ο Καλημέρης έχει την διάθεση να μπει σε αυτή την διαδικασία, γιατί τρέχει πιο πολλά πράγματα και έχει επίσης δικές του επιχειρήσεις. Δεν νομίζω ότι θέλει να μπει στην διαδικασία της λάντζας του προγράμματος. Από την μια είναι πολύ δύσκολο ο ΑΝΤ1 να πάρει την απόφαση να μην συμφωνήσει με τον Γιάννη Λάτσιο. Από την άλλη είναι δύσκολο και για τον Γιάννη Λάτσιο σε εποχή βαθειάς κρίσης που όλα παγώνουν να μην βρει τρόπο κι αυτός να βάλει νερό στο κρασί του».

Όσο για το μέλλον του Πέτρου Μπούτου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεκριτικού, υπήρξε ένα ραντεβού την Παρασκευή το μεσημέρι με στελέχη του καναλιού, για να δουν τι μπορεί να γίνει με το Production Hub, όπου όπως επιβεβαίωσε και πάλι η Τατιάνα Στεφανίδου, του προτείνανε να αναλάβει μετοχικά το μεγαλύτερο κομμάτι της εταιρίας και ο ΑΝΤ1 να υπάρχει σε πιο μικρό, συμβολικό ρόλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Τα σχόλια του Λιάγκα και της Σκορδά για την αποχώρηση της Γκαγκάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top