Τα σχόλια του Λιάγκα και της Σκορδά για την αποχώρηση της Γκαγκάκη

«Όλοι οι παρουσιαστές είμαστε περαστικοί» δήλωσε ο Λιάγκας

Τα σχόλια του Λιάγκα και της Σκορδά για την αποχώρηση της Γκαγκάκη

​ Aσχολίαστη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά την αποχώρηση της καλής τους φίλης και συνεργάτιδας Κατερίνας Γκαγκάκη , η οποία όπως σας ενημερώσαμε μεταξύ των άλλων δήλωσε πως νιώθει άβολα αφού μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 έχει άλλαξε πλέον η καθημερινότητά της.

«Από ότι κατάλαβα ήταν μια κοινή απόφαση του ΑΝΤ1 και δική της, έχει ήδη στο μυαλό της τα επόμενα σχέδια της και επειδή είναι μια πολύ καλή γυναίκα, σίγουρα θα πετύχει σε ό,τι και αν κάνει. Ξέρω ότι το διαζύγιο αυτό επήλθε μετά από πολύ καλή σχέση και δεν πιστεύω να σταματήσει και η σχέση της Γκαγκάκη με τον ΑΝΤ1(Όμιλο) εξ όσων γνωρίζω και μαθαίνω. Το θέμα είναι το εξής τώρα. Αυτό έγινε... Θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: «πάντως την ��καγκάκη όλοι θα την ήθελαν σ ‘ένα σόου. Αυτό που κάνει το’ χει κερδίσει και είναι πολύ καλή και έχει προσωπικότητα».

Παράλληλα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η απερχόμενη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το κανάλι του Αμαρουσίου στο τμήμα της επικοινωνίας: «όλοι οι παρουσιαστές περαστικοί είμαστε από τα κανάλια, θα μείνουμε, κάποια στιγμή θα φύγουμε. Ήταν στέλεχος βέβαια. Θα συνεχίζει να συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 φαντάζομαι στο κομμάτι της επικοινωνίας το οποία γνωρίζει. Αυτό έχουν δηλώσει και ο ΑΝΤ1 και εκείνη. Το θέμα είναι, φαντάσου να τη χτυπήσει τώρα άλλο κανάλι για εκπομπή, επιτροπή κλπ» επισήμανε.

Τέλος, η Φαίη Σκορδά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Κατερίνα Γκαγκάκη αφού, όπως τόνισε, από την πρώτη στιγμή της άνοιξε την καρδιά της: «μας άνοιξε την καρδιά της και μας υποδέχτηκε. Μας βοήθησε πολύ και θα συνεχίσει να είναι η οικογένειά μας»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top