Οι ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ του κοινού για τα τραγούδια της Eurovision!

Τι δείχνουν social media, YouTube και διαδικτυακές ψηφοφορίες

​«Μάχη» για δύο δείχνουν οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου στα πέντε υποψήφια τραγούδια για την Eurovision, τα οποία αποκαλύφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Το star.gr συγκέντρωσε στοιχεία από τα social media και τις διαδικτυακές ψηφοφορίες και τα παρουσιάζει, χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει πως έχουμε από τώρα νικητή!

Στο κανάλι του MAD στο YouTube, όπου έχουν «ανέβει» τα πέντε video clips, η Shaya με το «Sunshine» έχει, μέχρι αυτή την ώρα, το προβάδισμα στις προβολές. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 14.465 views και ακολουθούν η Θωμαή Απέργη με το «Jazz & Συρτάκι» με 13.965, η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το «One Last Breath» με 12.900, ο Barrice με το «Ela» με 12.043 και οι C:Real με το «Crash And Burn» με 11.022.

sna (800x270).jpg

Συγκρίνοντας τα «μου αρέσει» και τα «δεν μου αρέσει», πάντα στα επίσημα video clips, παρατηρούμε τα εξής: η Θωμαή έχει 331 «μου αρέσει» και 237 «δεν μου αρέσει», η Μαρία Έλενα 499 έναντι 154, ο Barrice 186 έναντι 214, οι C:Real 138 έναντι 178 και η Shaya 671 έναντι 119.

Στις διαδικτυακές ψηφοφορίες, τόσο του star.gr, όσο και του ελληνικού fan club της Eurovision (OGAE), «κονταροχτυπιούνται» τα «Sunshine» και «One Last Breath», ενώ ακολουθούν τα «Jazz & Συρτάκι», «Crash And Burn» και «Ela».

Θυμίζουμε πως η επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Μαρτίου, στις 20:00, στο «Έναστρον» και ήδη έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων, που κοστίζουν 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

(Πάρτε μέρος στην δημοσκόπηση του star.gr και ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι, στο poll που υπάρχει κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα!)

* Τονίζουμε ότι τα παραπάνω είναι απλή καταγραφή των αντιδράσεων των χρηστών του Ίντερνετ και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προγνωστικά ή προσπάθεια προώθησης συγκεκριμένου υποψηφίου από το star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top