Άνοιξαν πυρ εναντίον Ελληνίδας παρουσιάστριας – πέρυσι την είχαν απαγάγει!

Δολοφονική απόπειρα έξω από το σπίτι της καταγγέλλει η Θάλεια Χούντα

Άνοιξαν πυρ εναντίον Ελληνίδας παρουσιάστριας – πέρυσι την είχαν απαγάγει!

Νέο εφιάλτη έξω από το σπίτι της, στο Κολωνάκι, έζησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Θάλεια Χούντα, το βράδυ της Τετάρτης: όπως καταγγέλλει, άγνωστος «γάζωσε» το αυτοκίνητό της με σφαίρες, περίπου ένα χρόνο μετά την απαγωγή της!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κα. Χούντα, όταν κατέβηκε στο υπόγειο γκαράζ αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει. Ο δράστης σήκωσε το χέρι του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον της, ευτυχώς, χωρίς να την τραυματίσει, ενώ, για να προφυλαχθεί, άνοιξε την πόρτα του οδηγού.

Οι βολίδες, που προέρχονται από περίστροφο, «καρφώθηκαν» στην πόρτα και τον μπροστινό τροχό και έσπασαν το παρμπρίζ. Η δημοσιογράφος άρχισε να φωνάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Μία», που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης, η κα. Χούντα υποστηρίζει ότι ο δράστης είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην απαγωγή της, πέρυσι τον Μάρτιο, τον οποίο είχε περιγράψει στις Αρχές!

Οι Αστυνομικοί έψαξαν λεπτομερώς τον χώρο και έχουν μεταφέρει το αυτοκίνητό της στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ η ίδια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ετοιμάζεται να καταθέσει για τον νέο τρόμο που έζησε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δημοσιογράφος, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, πέρασε 11 δραματικές ημέρες στα χέρια ��ων απαγωγέων, οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί και η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Η απαγωγή είχε γίνει κοντά στο σπίτι της κα. Χούντα, την οποία οι δράστες άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου, ενώ η ίδια είχε δηλώσει πως την κρατούσαν φιμωμένη και με κλειστά τα μάτια και την απειλούσαν βάζοντας όπλο στον κρόταφό της!

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Μία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top