Ένα γράμμα κλονίζει την Εμπρού στο «Μαύρο Τριαντάφυλλο»!

Τι θα γίνει ��ήμερα στην καθημερινή σειρά του Star

​Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί ένα γράμμα που κλονίζει την Εμπρού στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Μαύρο Τριαντάφυλλο», η οπο��α μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00!

Η Εμπρού κλονίζεται με το γράμμα που λαμβάνει, την ώρα που ο Κεντάλ έχει στριμωχτεί άσχημα, διότι η Εμπρού έχει συμμάχους της τον Μπαράν και τον Φιράτ εναντίον του. Οι αμφιβολίες και οι υποψίες κυριεύουν την Εμπρού και οδηγούν τα βήματά της, πράγμα για το οποίο θα αντιδράσει πρώτη η Καντριγέ.

Από την άλλη πλευρά, η Οζλέμ περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς δεν μπορεί να απαλλαχθεί από τα βάρη που κουβαλάει. Πάνω που πίστευε ότι δεν υπάρχει κανείς πια, στον οποίο να μπορεί να βασιστεί, ένα απρόσμενο άτομο της απλώνει χέρι βοήθειας.

Η Ναρίν αντιλαμβάνεται πλέον ότι δεν μπορεί να πάει κόντρα στον έρωτα που νιώθει ο Φιράτ για την Εμπρού, κι έτσι αναγκάζεται να το αποδεχτεί. Έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση, που της έκανε ο Ογούζ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top