Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Έτοιμοι να μείνουν μαζί!

​Ο έρωτάς τους τρέχει με γρήγορους ρυθμούς

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Έτοιμοι να μείνουν μαζί!

​Ο έρωτάς τους τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Μετά από πέντε μήνες σχέσης, το ζευγάρι δείχνει να είναι έτοιμο να τολμήσει το μεγάλο βήμα αυτό της συγκατοίκησης.

Μετά από πέντε μήνες σχέσης, το ζευγάρι δείχνει να είναι έτοιμο να περάσει στο επόμενο στάδιο. Σε αυτό της συγκατοίκησης.
Κάτι που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα, αν και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, στο σπίτι του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα όμως το δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, βρίσκονται σε φάση αναζήτησης του ιδανικού διαμερίσματος που θα αποτελέσει την φωλίτσα τους.

Aξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η πανέμορφη Δούκισσα δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ έως τώρα με κάποιον από τους συντρόφους της και μέχρι σήμερα έμενε με τους γονείς της, με τους οποίους είναι πολύ δεμένη. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της είχε πει: «Είναι μεγάλο το δέσιμό μας, είναι πολύ όμορφο να επιστρέφει και να βρίσκεις μαμαδίστικο φαγητό και την αγκαλιά της οικογένειας. Δεν ξέρω αν θα το έκανα ποτέ!

Αυτά όλα όμως φαίνεται πως άλλαξαν, μετά τη γνωριμία της με τον Δ. Θεοδωρίδη.

Η παρέα του Δημήτρη, στηρίζει την απόφασή του ενώ ήδη έχουν αρχίσει να τον πειράζουν. Πρόσφατα ένας φίλος του σχολίασε μία φωτογραφία του στο Facebook, σημειώνοντας «Έτοιμος. Το παπιγιόν μένει και πας εκκλησία. Άντε με το καλό τέκνο μου!»

doukissa-nomikou-11-319x460.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top