Ελληνίδα παρουσιάστρια απέκτησε… νησί απέναντι από την Αττική!

Tι σκοπεύει να κάνει μαζί με τον σύζυγό της

Ελληνίδα παρουσιάστρια απέκτησε… νησί απέναντι από την Αττική!

​Ένα από τα πιο γνωστά νησιά απέναντι από την Αττική, την Υδρούσα, αγόρασαν η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος, που πήραν το σχετικό «ok» από την Βουλή!

Η Υδρούσα, ένα από τα πιο γνωστά νησιά για τους «σκαφάτους», βρίσκεται απέναντι από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Έχει έκταση 57 στρέμματα και διαθέτει δύο παραλίες μήκους περίπου 100 μέτρων, με καταγάλανα νερά.

F2-4stilo589 (1).jpg

«Τέθηκε το θέμα στην Βουλή για να προχωρήσουμε μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Είμαστε πανέτοιμοι με τις άδειες και θα ξεκινήσουμε από την 1η Μαΐου ένα τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο», λέει στο περιοδικό «You» ο σύζυγος της παρουσιάστριας, προσθέτοντας ότι θα δημιουργηθεί ένα θέατρο χωρητικότητας 500 ατόμων.

Η υπόθεση του νησιού έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες, όταν ο οδηγός λεωφορείου Κώστας Σελίμης κατάφερε να το αξιοποιήσει, νικώντας την γραφειοκρατία για την έκταση που του κληροδότησαν συγγενείς του.

ydr.jpg

«Πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση για τους Αθηναίους, αλλά και τους χιλιάδες τουρίστες της πρωτεύουσας... Παλεύουμε να αναπτυχθεί ένας νέος χώρος, ένας πνεύμονας πρασίνου, ένα πραγματικό... experience island λίγα μέτρα από την παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας και της Βούλας», δήλωνε, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τον περασμένο Ιούλιο, η Κατερίνα, που μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της συμμετέχουν μετοχικά στο εγχείρημα, συνδράμοντας με κεφάλαια τον κ. Σελίμη.

ImageHandler.jpg

Πλέον, με την «βούλα» της Βουλής, οι τρεις συνεργάτες ετοιμάζονται να κάνουν πράξη τα σχέδιά τους, μετατρέποντας την Υδρούσα σε έναν πρωτότυπο χώρο, ανάλογο με εκείνους που βλέπουμε στο Εξωτερικό και ζηλεύουμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top