ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: χωρισμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια μιλά για τον νέο της σύντροφο!

Τι εξομολογείται για τα προσωπικά της μετά το διαζύγιο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: χωρισμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια μιλά για τον νέο της σύντροφο!

Για τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο μίλησε η Ελένη Τσαγκά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι ξανά ερωτευμένη!

«Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω πάρα πολύ ωραία» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του Star στην διαδικτυακή εκπομπή του καναλιού «Ga-RANTI Στη Μόδα», που παρουσιάζουν κάθε Τετάρτη, στις 17:30, οι Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη.

Μάλιστα, οι αδερφές Ράντη έδειξαν φωτογραφία της Ελένης με τον αγαπημένο της, Νίκο Γδοντέλη και η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο! «Ταιριάζουμε πολύ, έχουμε το ίδιο στυλ, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είναι πολύ καλός», πρόσθεσε.

«Έχω περάσει και ένα διαζύγιο, όμως, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η ζωή είναι μικρή γι’ αυτό πρέπει να την ζούμε. Να περνάμε τα εμπόδια και τις στενοχώριες... Για να ληφθεί η απόφαση θέλει χρόνο. Εμείς έτυχε να το πάρουμε απόφαση μαζί. Είναι μια δύσκολη κατάσταση το διαζύγιο, αλλά την μεγεθύνουμε, νομίζω. Από τη στιγμή που έχει ληφθεί η απόφαση, σημαίνει ότι έχεις λύσει και πολλά άλλα θέματα», ανέφερε επίσης η Ελένη, ενώ για τα παιδιά της είπε πως ήταν πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια, όμως, τώρα που έχουν πλέον μεγαλώσει, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη Τσαγκά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top