Μενεγάκη μετά την επίθεση Λυμπέρη: «κάθε μέρα κάτι μας κάνει να γελάμε»

Για ποιόν χτύπησε την καμπάνα με την… γελωτολογία;

Μενεγάκη μετά την επίθεση Λυμπέρη: «κάθε μέρα κάτι μας κάνει να γελάμε»

Με ένα βιβλίο και ατάκες όλο νόημα έστειλε, έμμεσα πλην σαφέστατα, τα μηνύματά της η Ελένη Μενεγάκη, λίγες ώρες μετά την σκληρή απάντηση της Έλενας Μακρή – Λυμπέρη για το προ ημερών εξώδικο της παρουσιάστριας, αλλά και το on air ξέσπασμα του Άκη Καβατζίκη.

«Εδώ είμαι! Με σύνθημα "Γελωτολογία”! Αυτά, έτσι, γιατί είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία», είπε με νόημα και (τσαντισμένο) υφάκι η παρουσιάστρια στην αρχή της εκπομπής.

Ρωτώντας τους συνεργάτες της τι τους φέρνει στο μυαλό η λέξη «γελωτολογία», η Ελένη συνέχισε: «ευτυχώς, κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι που μας κάνει να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας! Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου... αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ!».

Ούσα «γάτα», ως γνωστόν, η παρουσιάστρια δεν ανέφερε ονόματα, αλλά το δικό μας το μυαλό σε κάποιους πάει...

Λίγο νωρίτερα, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή, έγραψε στο Facebook λίγες μόνο λέξεις: «είναι πολύ κακό να ξεχνάει κανείς…»! Ε, δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβουμε σε ποιους απευθύνεται και αυτή η Ελένη…

11004130_948896038462764_569788971_n.jpg

Θυμίζουμε ότι η αναστάτωση προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν το περιοδικό «Hello» δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της Ελένης Mενεγάκη, με pixels στα προσωπά τους, από το εσωτερικό γνωστού ξενοδοχείου όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων της 7χρονης Βαλέριας, χωρίς η ίδια να έχει καλέσει κάποιο μέσο για να «καλύψει» το event. Αποφασισμένη να προστατεύσει τα παιδιά της, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρουσιάστρια αποφάσισε να συμβουλευτεί δικηγόρο, στέλνοντας εξώδικο στο περιοδικό.

Δείτε στο βίντεο τα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top