Ξέσπασμα Καβατζίκη για το εξώδικο της Μενεγάκη μετά το κέιμενο-φωτιά της Λυμπέρη!

Η έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα: «Ήταν λάθος της Ελένης τα ασφαλιστικά, αλλά και η Έλενα δεν μπορεί να απαντά εκθέτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους σχέσης!»

Ξέσπασμα Καβατζίκη για το εξώδικο της Μενεγάκη μετά το κέιμενο-φωτιά της Λυμπέρη!

Χαμό έχει προκαλέσει το κείμενο-φωτιά που έγραψε η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, απαντώντας με καυστικό τρόπο, στο εξώδικο που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό «Hello», επειδή στις σελίδες του φιλοξενούσε φωτογραφίες από το εσωτερικό ξενοδοχείου στην Κηφισιά, όπου έγιναν τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέριας.

O Άρης Καβατζίκης, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού και πρώην συνεργάτης της Ελένης που έπινε νερό στο όνομα της, σχολιάζοντας το εξώδικο, δεν άντεξε και ξέσπασε on air, δηλώνοντας θιγμένος προσωπικά!

«Έχω μια πλευρά ανθρώπινη και μια δημοσιογραφική. Προσωπικά ως άνθρωπος, αισθάνομαι πολύ θιγμένος από όλο αυτό. Aλλάζουνε οι εποχές, να μην τους θεοποιούμε όλους. Γιατί κι εγώ έπεσα σε αυτή την παγίδα. Δεν έγινε και τίποτα που αποκάλυψε ότι η Ελένη δεν ήθελε να πάει τρία χρόνια στα βραβεία», προσθέτοντας πως:

«Και εγώ άλλα περίμενα από την Ελένη Μενεγάκη, άλλα μου ήρθανε, και άλλα έφαγα στη μάπα. Θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου παραπονεθεί. Είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί. Τώρα πια δεν μιλάμε. Ο καθένας εί��αι ελεύθερος να κάνει ο,τι θέλει. Αν θίξαμε την οικογένεια, όντως πρέπει να πάμε στα δικαστήρια. Εγώ όμως βλέπω ότι τα παιδιά της Μενεγάκη και του Λάτσιου, εδώ και ένα χρόνο είναι σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών με pixel. Τα δικά μας δε pixel, τα παραμόρφωναν και τα έκαναν να φαίνονται σαν τέρατα. Ως άνθρωπος όμως που τα έχω δώσει όλα για αυτή τη σχέση αισθάνομαι προσωπικά θιγμένος για ένα εξώδικο που είναι ονομαστικό. Τι είναι ένα περιοδικό να πας να το μαζέψεις από όλη την Ελλάδα; Ποιος θεωρεί ότι γίνονται εύκολα αυτά τα πράγματα; Ξέρετε πόσοι μισθοί διακυβεύονται με τέτοιες απαιτήσεις; Και από την άλλη, εγώ προσωπικά, και η συγκεκριμένη εκδότρια, δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κακό σε αυτό το πρόσωπο».

Πως σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ελένη και Έλενα ο Γιώργος Λιάγκας; Εξερράγη, λέγοντας:

«Να πούμε αλήθειες στον κόσμο. Τα περιοδικά έχουν στηριχτεί όλα αυτά τα χρόνια στην Ελένη Μενεγάκη, και το υπόλοιπο 20% το μοιράζονται η Βανδή, η Σκορδά, λίγο ο Ρουβάς και that’s it! Όλα τα άλλα είναι παραθυράκια και μια φορά το χρόνο εξώφυλλο. Αυτά είναι τα περιοδικά στην Ελλάδα μέχρι στιγμής. Όταν λοιπόν εσύ βγάζεις λεφτά τόσα χρόνια από την Ελένη Μενεγάκη, και στο τηλέφωνο θα την παίρνεις για να την σεβαστείς και να της πεις ότι “θα σου στείλω παπαράτσι”, και είναι προφανές ότι η Μενεγάκη, όταν εσύ βγάζεις λεφτά απ΄ αυτήν, θα διεκδικήσει να έχει ένα πρόκριμα στα βραβεία. Δεν απειλείς. Είναι star η Μενεγάκη και στηρίχτηκε πολύ πάνω της. Της τη βάρεσε της Ελένης, και σου λέει δεν θέλω να βάζεις τα παιδιά μου στα περιοδικά».

Ωστόσο τόνισε πως «ήταν λάθος της Μενεγάκη τα ασφαλιστικά. Και εμείς έχουμε σκεφτεί να τα κάνουμε στο παρελθόν, αλλά είναι λάθος. Η αγωγή είναι για μένα καταδικαστέα. Γιατί για μένα τα ασφαλιστικά, αγωγή είναι. Σε καταστρέφω οικονομικά, γιατί σου μαζεύω όλα τα φύλλα μιας έκδοσης. Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπορεί να βγαίνει και η κυρία Λυμπέρη και να λέει όλα αυτά, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους! Απαντάς δηλαδή εκθέτοντας τον άλλον; Όταν βγαίνει και λέει για το βραβείο, είναι χοντρό γιατί τον εκθέτεις τον άλλον! Και η Λυμπέρη βοηθήθηκε από τη Μενεγάκη, γιατί όλα τα εξώφυλλα της ήταν Μενεγάκη. Όταν κοπεί μια σχέση, δεν τον αδειάζεις τον άλλον! Από τη στιγμή που η εκπομπή της είναι Βαρετή, η Μενεγάκη βαριέται ,είναι παρωχημένη και την βλέπουν μόνο οι άρρωστοι, τότε γιατί την έβαζε στα εξώφυλλα; Μόνο οι άρρωστοι δηλαδή διαβάζουν το Hello;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top