ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το… Σουηδικό μοντέλο σχέσης Τσαρούχα-Παπαθωμά!

«Συγγνώμη αλλά εγώ αν η πρώην μου ήταν έγκυος από άλλον άνδρα, δεν θα τη φιλοξενούσα»

ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το… Σουηδικό μοντέλο σχέσης Τσαρούχα-Παπαθωμά!

​Μόνο που δεν καράφλιασε ο Γιώργος Λιάγκας όταν άκουσε το Σουηδικό μοντέλο που επικρατεί στη σχέση της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα!

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ηθοποιός βγήκε και αποκάλυψε πως με την πρώην σύζυγό του και τον νυν σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, είναι μια οικογένεια, καθώς και ότι όσο διάστημα η Θεοφανία ήταν έγκυος στο παιδί του Πετράκου, την φιλοξενούσε στο σπίτι του, μέχρι να φτιάξει το δικό της.

Αυτά άκουσε και ο Λιάγκας, ο οποίος δεν άντεξε και δήλωσε πως εκείνος προτιμά το μοντέλο Κωστόπουλου, συμφωνώντας με τον εκδότη ότι θα ζοριζόταν αν έβλεπε την πρώην του με άλλον άνδρα:

«Ένας άντρας, ακόμα και να περάσει το ερωτικό στοιχείο με την γυναίκα του ή να χωρίσουν, πάντα την θεωρεί κτήμα του. Τον πειράζει πολύ ότι θα πάει με έναν άλλο άνδρα. Ο Τσαρούχας αποτελεί μια εξαίρεση, που αυτό είναι το σωστό βέβαια, αλλά δεν το βλέπουμε έτσι εμείς οι υπόλοιποι! Συγγνώμη αλλά εγώ αν η πρώην μου ήταν έγκυος από άλλον άνδρα, δεν θα τη φιλοξενούσα».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην Φαίη Σκορδά, της είπε:

«Εμείς αν χωρίζαμε, δεν θα μπορούσα να σε συνηθίσω με άλλον και να σε έχω στο σπίτι μου», προσθέτοντας πως «οι περισσότεροι άντρες δεν σκεφτόμαστε σωστά, και βάζουμε μπροστά τον εγωισμό μας. Ο έρωτας είναι το πιο κτητικό και απόλυτο συναίσθημα. Εμείς οι άντρες τον βλέπουμε λίγο σαν παιχνίδι».

Για να καταλήξει πως «αυτοί χωρίσανε και βρήκε κατευθείαν τον Πετράκο, και έκαναν και παιδί αμέσως. Πριν δυο χρόνια ήταν με τον Τσαρούχα, και δυο χρόνια μετά έκανε το παιδί ενός άλλου!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top