Eλληνίδα παρουσιάστρια καθημερινή εκπομπής λέει: «Έχω κάνει πολλά botox και φοράω τρέσες»

«Πολλές φορές δεν νιώθω όμορφη και κάνω το λάθος να ξεσπάω στα μαλλιά μου»

Eλληνίδα παρουσιάστρια καθημερινή εκπομπής λέει: «Έχω κάνει πολλά botox και φοράω τρέσες»

​Το ότι έχει κάνει πολλές φορές botox και το ότι φοράει τρέσες αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα σε συνέντευξη της.

Η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής «Όλα Παίζουν», «δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει άγχος για την εικόνα της».

Γι΄αυτό και όπως είπε «έχω κάνει πολλές φορές botox, όχι όμως και πλαστική. Δεν το θεωρώ κάτι φοβερό. Αν μια γυναίκα νιώθει καλύτερα κάνοντας botox ή βάζοντας υαλουρονικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για να γίνεται συζήτηση».

Ωστόσο τονίζει πως «όλοι θέλουμε να είμαστε ωραίοι, νέοι και φρέσκοι, απλά καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο».

0273_MAZIS_MAGIRA_16122014.jpg
Παράλληλα παραδέχεται ότι πολλές μέρες ξυπνά και δεν νιώθει όμορφη:

«Τις περισσότερες φορές, κάνω το λάθος και ξεσπάω στα μαλλιά μου. Η μεγαλύτερη ανασφάλεια μου βγαίνει εκεί, ίσως γιατί δεν έχω πλούσια κόμη. Τις κυριότερες αλλαγές λοιπόν, τις κάνω είτε στο χρώμα, είτε στο κούρεμα. Έπειτα το μετανιώνω και λέω “τι καλά που ήταν πριν!”. Εντάξει μικρό το κακό. Τρίχες είναι. Τώρα μάλιστα που υπάρχουν τα εξτένσιον και οι τρέσες, μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις. Αφού δεν ξεσπάω σε τίποτα άλλο, είμαι μια χαρά. Φοράω τρέσες».

Στη συνέχεια, έβαλε μια και καλή τέλος στα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει από τον Δημήτρη Μάζη μετά από 13 χρόνια γάμου:

«Εξοργίζομαι όταν γράφονται ακραία πράγματα για τη σχέση μας. Ο Δημήτρης είναι πιο ήρεμος. Μου λέει “μην μπαίνεις στην διαδικασία να απαντήσεις”. Εγώ δυστυχώς όμως χάνω την ψυχραιμία μου και αντιδρώ. Είναι χειρότερο γιατί ανακυκλώνεται το θέμα. Δεν βγάζει πουθενά. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κυκλοφορεί μια φήμη και με παίρνουν όλοι τηλέφωνο, υποτίθεται να ελέγξουν την ακρίβεια της, έχοντας όμως εκ των προτέρων ως δεδομένο ότι είναι αλήθεια. Αυτό με εκνευρίζει», ξεκαθαρίζοντας πως:

«Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση μας, τα 13 χρόνια που είμαστε μαζί».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top