ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ απόψε στο Star: «Texas Killing Fields»!

Καθηλωτικό θρίλερ, εμπνευσμένο από πραγματική ιστορία, στις 22:10

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ απόψε στο Star: «Texas Killing Fields»!

​Το θρίλερ «Texas Killing Fields» μεταδίδει απόψε, σε πρώτη προβολή, το Star, στις 22:10!

Στο Τέξας, μια σειρά από άγριες δολοφονίες σε μια περιοχή με βάλτους έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Ένας ντετέκτιβ της περιοχής, ο Μάικ Σάουντερ, συνεργάζεται με έναν συνάδελφό του, Μπράιαν Χέι, που έχει μετατεθεί από τη Νέα Υόρκη, για να εντοπίσουν τον κατά συρροή δολοφόνο. Αν και τα βαλτοτόπια είναι εκτός δικαιοδοσίας τους, δεν μπορούν να μην εμπλακούν σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση και, τελικά, κάνοντάς το βρίσκονται οι ίδιοι στο στόχαστρο του δολοφόνου

TEXAS KILLING FIELDS 4 (800x532).jpg

Η υπόθεση είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία μιας σειράς δολοφονιών νεαρών κοριτσιών στον αυτοκινητόδρομο Ι-45 του Τέξας, που ενώνει τις πόλεις Χιούστον και Ντάλας. Από το 1971, που σημειώθηκε η πρώτη δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει πε��ίπου 30 δολοφονίες, χωρίς, όμως ,ποτέ να συλληφθεί ο δολοφόνος! Το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχουν γίνει αυτά τα εγκλήματα, πάνω από 30 χρόνια, δημιουργεί υποψίες πως μπορεί να πρόκειται για περισσότερους από έναν κατά συρροή δολοφόνους, αλλά ούτε η τοπική αστυνομία, ούτε το FBI, που κλήθηκε για να βοηθήσει στις έρευνες, δεν κατάφεραν τίποτα. Η ευρύτερη περιοχή του αυτοκινητόδρομου Ι-45 έχει μείνει γνωστή με το όνομα Killing Fields.

TEXAS KILLING FIELDS 5 (800x533).jpg

Σε σκηνοθεσία Άμι Κάνααν Μαν και με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Στέφεν Γκρέιαμ και Άναμπεθ Γκις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «Texas Killing» συμμετείχε στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2011.

TEXAS KILLING FIELDS 1 (800x533).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top