Mεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τάσ��υ Τέλλογλου για τις στρατιωτικές σχολές!

Την Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, στις 00:10

Mεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τάσου Τέλλογλου για τις στρατιωτικές σχολές!

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στις 00:10, στο Star, ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει μία ακόμα μεγάλη έρευνα, με θέμα «Το Φρόνημα του 2015: Ανοίγοντας την πόρτα των στρατιωτικών σχολών».

Τον Ιούνιο του 2014, το Star ζήτησε και πήρε άδεια να παρακολουθήσει από κοντά τη ζωή και την εκπαίδευση των υποψήφιων αξιωματικών στις σχολές Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων. Από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου, κατέγραψε τις προσδοκίες, τις δυσκολίες προσαρμογής αλλά και την ωρίμανση νέων ανθρώπων, που έχοντας υψηλότατες βαθμολογίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις, επιλέγουν και εντάσσονται στις στρατιωτικές σχολές της χώρας. Παράλληλα, χαρτογράφησε αυτό που είναι το φρόνημα των νέων αξιωματικών στις μέρες μας.

Ο Τάσος Τέλλογλου και ο Λάζαρος Μπέλτσιος παρακολουθούν 4 Ευέλπιδες, 4 Ναυτικούς δοκίμους και 3 Ικάρους, στη μετάβαση από την πολιτική, στη στρατιωτική τους ζωή. Καταγράφουν την καθημερινή εκπαίδευσή τους (ακαδημαϊκή και στρατιωτική) και τις μεταξύ τους σχέσεις, ιδιαίτερα ανάμεσα στους αρχαιότερους και τους νεότερους καθώς σταδιακά, οι τελευταίοι, από δέκτες διαταγών αναλαμβάνουν τις ευθύνες της διοίκησης των σχολών τους.

Ρεπορτάζ: Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Μίλησης
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της έρευνας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top