Ξέσπασμα Σεφερλή κατά Κωστόπουλου: «Τιμή μου να κάνω τον Καραγκιόζη. Το κάνω καλά!»

ΔΕΙΤΕ τις δηλώσεις του Πέτρου που έκαναν έξαλλο τον Μάρκο

Ξέσπασμα Σεφερλή κατά Κωστόπουλου: «Τιμή μου να κάνω τον Καραγκιόζη. Το κάνω καλά!»

​Κόντρα μέρος… δεύτερο για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς ο κωμικός και παρουσιαστής του «Mega με Μία», ξέσπασε κατά του προκατόχου του στο πρωινό.

Αφορμή, στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο Κωστόπουλος στα «Kαρντάσιανς», σχολιάζοντας κάτι που είχε πει ο Σεφερλής στο παρελθόν για τις «κακές» συνεντεύξεις που παίρνουν κάποιοι παρουσιαστές:

«Δεν του τα έχωσα. Αλλά του έκανα μια κριτική γιατί είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις πριν αναλάβει το πρωινό. Κατά την άποψη μου δεν πρέπει. Πρέπει να το βουλώνεις πριν πας σε μια δουλειά. Για την ακρίβεια είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε πει ότι οι συνεντεύξεις στην τηλεόραση είναι μάπα, πράγμα που με προσέβαλε βαθύτατα, γιατί έκανα αυτή τη δουλειά πριν χρόνια και δεν με χαροποιεί να μου την πει εμένα τώρα ο Μάρκος. Δεν γουστάρω, ενοχλήθηκα προσωπικά, γιατί πίστεψα πως όταν το έλεγε αυτό, ένας από αυτούς που αφορούσε, ήμουν κι εγώ. Ξαφνικά ήρθε μαγκιά ο άλλος να μας την πει από το θέατρο; Η εγώ στο θέατρο να κάνω τον καραγκιόζη; Τον καραγκιόζη δεν το λέω με την κακή έννοια. Αλλά θα έρθει εμένα το Δελφινάριο να μου πει πως θα κάνω συνέντευξη από την στιγμή που εγώ δεν πηγαίνω στο Δελφινάριο να του πω, πως παίζουν; Αυτό ήταν όλο!» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, και πρόσθεσε:

«Από κει και πέρα εγώ του έκανα εγκώμια γιατί πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση κωμικού, ακομπλεξάριστου. Κάνει χιούμορ αμερικάνικο, αυτοσαρκάζεται και αυτοξεφτιλίζεται, αλλά ως εκεί. Δεν μπορεί να αμφισβητεί τη δουλειά του άλλου. Το τι κάνει το πρωί είναι άλλο θέμα, γιατί μια χαρά τα πηγαίνει και καλός είναι στη δουλειά του. Η κριτική μου ήταν πάνω για τις δηλώσεις που έκανε για τις συνεντεύξεις».

Αυτά άκουσε σήμερα το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μέσω της εκπομπής του απάντησε στον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα, με την "καλή" έννοια πάντα. Τον χαρακτηρισμό “μάπα” δεν τον έχω πει ποτέ σε συνέντευξη, γιατί δεν χρησιμοποιώ τέτοιο λεξιλόγιο. Μίλησα γενικά για συνεντεύξεις. Δεν θίχτηκε κανένας άλλος, μόνο ο Πέτρος Κωστόπουλος. Με είχε καλέσει παλιά τρεις φορές στην εκπομπή του, και αν είχα πρόβλημα με τις συνεντεύξεις του δεν θα πήγαινα. Τώρα αν εγώ κάνω τον Καραγκ��όζη, έχω δηλώσει πως είναι τιμή μου γιατί αυτό μπορώ να κάνω καλά. Να κάνω τον κόσμο να γελάει. Ο Καραγκιόζης έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Δεν κάνω μονόλογο, αλλά ούτε και απολογούμαι. Ας έρθει στο Δελφινάριο για να δει τι κάνουμε! Είναι τιμή μου που με ανέφερε μαζί με τον Στάθη Ψάλτη. Αλλά ούτε κι όταν έπαιζε ο Στάθης Ψάλτης είχε πάει να τον δει».

Ρόλο υπεράσπισης, ανέλαβε και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά, χωρίς να κρύψει την ενόχληση της.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top