ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια της Eurovision!

Όλες οι λεπτομέρειες για τα video clips των πέντε υποψηφίων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια της Eurovision!

​Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να επιλέξουμε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 60η Eurovision, τον Μάιο, στη Βιέννη. Το star.gr αποκαλύπτει πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα υποψήφια κομμάτια και λεπτομέρειες από τα γυρίσματα των video clips!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «χρίσμα» διεκδικούν (αλφαβητικά) οι Θωμαή Απέργη & Legend από την «Panik Records», Μαρία Ελένη Κυριάκου από τη «Minos EMI - Universal», Barrice από τη «Spicy Music», C Real από τη «Feelgood Records» και Shaya από την «Planetworks».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι πέντε υποψήφιοι γύρισαν τα video clips των τραγουδιών τους το απόγευμα της Τρίτης, υπό άκρα μυστικότητα, σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων της Αθήνας, όλοι με το ίδιο background και με τον ίδιο σκηνοθέτη.

Η αποκάλυψη των τραγουδιών, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα γίνει κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που θα δοθεί πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ο ελληνικός τελικός, με παρουσιάστριες την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη, θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη, 4 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου, με στόχο ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top