H «Τιτανομαχία» απόψε στο Star!

Μην χάσετε την συναρπαστική ταινία φαντασίας, στις 22:10

H «Τιτανομαχία» απόψε στο Star!

​Την «Τιτανομαχία», τον αγώνα τον ανθρώπων εναντίον των βασιλέων και των βασιλέων ενάντια στους Θεούς, μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star!

Ο Λουί Λετεριέ σκηνοθετεί τον απόλυτο αγώνα για εξουσία και δύναμη, που, ωστόσο, μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο.

Γιος του Θεού Δία αλλά μεγαλωμένος από ανθρώπους, ο Περσέας προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη, τον εκδικητικό Θεό του Κάτω Κόσμου. Μη έχοντας τίποτε άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία και σπείρει το χάος στον κόσμο. Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα θανάσιμα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους για τους θνητούς κόσμους. Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.

Με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς, Τζέμα Άρτερτον, Αλέξα Νταβάλος, Ιζαμπέλα Μίκο και Ναταλία Βοντιάνοβα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η «Τιτανομαχία» είναι βασισμένη στην ομότιτλη παραγωγή του 1981.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top