ΑΥΤΟΙ είναι οι ΠΕΝΤΕ υποψήφιοι της Ελλάδας για την Eurovision!

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ο τελικός για την επιλογή τραγουδιού

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΠΕΝΤΕ υποψήφιοι της Ελλάδας για την Eurovision!

​Πέντε θα είναι οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision όπως σας έχει ήδη γράψει αποκλειστικά, το star.gr. H επιλογή θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, ενώ ο εκπρόσωπός μας θα ανέβει στη σκηνή της Βιέννης στις 19 Μαΐου, καθώς η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστει στον Α’ ημιτελικό.

11013325_898834750174759_4100564177236594624_n.jpg
O διαγωνισμός, που διοργανώνεται από την ΝΕΡΙΤ και το Mad TV, θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου όπως επίσης σας έχουμε γράψει, και θα αναδείξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Ελληνικός τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ, και οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος κατ΄αλφαβητική σειρά, είναι οι εξής:

• Θωμαή Απέργη & Legend από την Panik Records

Θωμαή Απέργη.jpg
• Μαρία-Ελένη Κυριάκου από τη Minos EMI – Universal (η νικήτρια του περσινού «Voice»)

Μαρία Έλενα Κυριάκου.jpg
• Barrice από τη Spicy Music

Barrice photo 1.jpg
• C Real από τη Feelgood Records

CReal.jpg
• Shaya από την Planetworks

Shaya.jpg


Να σημειωθεί, ότι οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV – τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ – προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top