ΧΑΜΟΣ στο Twitter: Η πρώην του Κάνι Γουέστ αποκάλεσε την Κιμ Καρντάσιαν «πόρνη»!

Την έχει βάλει στο μάτι, επειδή θεωρεί πως της έκλεψε τον άνδρα!

ΧΑΜΟΣ στο Twitter: Η πρώην του Κάνι Γουέστ αποκάλεσε την Κιμ Καρντάσιαν «πόρνη»!

​Ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα έλαβε χώρα στο Twitter, όταν η Άμπερ Ρόουζ (πρώην σύντροφος του Κάνι Γουέστ), αποκάλεσε την Κιμ Καρντάσιαν… «τσούλα»!

Όλα ξεκίνησαν, όταν η αδερφή της Κιμ, Κλόε Καρντάσιαν, πόσταρε στο Twitter της ένα σχόλιο, όπου «έκραζε» την Άμπερ Ρόουζ για την δήλωση που έκανε: «Ήμουν στρίπερ από την ηλικία των 15 ετών».

AMB2.jpg
Η Ρόουζ δεν το άφησε να πέσει κάτω, και απάντησε αμέσως στην Κλόε, λέγοντας της πως η μεγαλύτερη αδερφή της (βλέπε Κιμ), είναι… «πόρνη»!

Τι απάντησε η Κλόε; «Βλέπω ότι ο κόσμος αρέσκεται να μας βρίζει. Είναι η ευκολότερη δουλειά για μερικούς. Δεν θα κάτσουμε και να πεθάνουμε».

AMB3.jpg
Η Άμπερ Ρόουζ όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά στη συνέχεια ανέβασε και ένα meme στο Twitter της, το οποίο αναφερόταν στον Κάνι Γουέστ και έγραφε:

«Όταν η κουνιάδα σου αποκαλεί την πρώην σου στρίπερ, αλλά η σύζυγός σου είναι αυτή που έχει sex tape!»

am1.jpg
Ναι καλά το καταλάβατε. Γι΄αυτό τόση χολή. Η Άμπερ Ρόουζ, είναι πρώην σύντροφος του Κάνι Γουέστ, και στο παρελθόν έχει κατηγορήσει ξανά την Κιμ Καρντάσιαν ότι «χαλά σπίτια», και ότι αν δεν ήταν εκείνη, τώρα θα ήταν ακόμα μαζί με τον ράπερ. Μάλιστα έχει αποκάλυψει ότι ο Κάνι, την απατούσε με την Κιμ!

Kim-and-Kanye.jpg
Μετά τον Κάνι Γουέστ, η Άμπερ Ρόουζ παντρεύτηκε τον ράπερ Γουίζ Καλίφα και απέκτησαν ένα παιδί, αλλά χώρισε κι απ΄αυτόν, κατηγορώντας τον επίσης για απιστία.

Ο Κάνι πάντως πρέπει να της έχει μείνει αξεπέραστος για να ασχολείται ακόμα μαζί του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top