Συντετριμμένος ο Λ.Λαζόπουλος-«Στο καλό μαμά» έγραφε το στεφάνι του στην κηδεία της μητέρας του

«Ήταν μια υπέροχη γυναίκα» δήλωσαν οι φίλοι και οι συνεργάτες του on camera

Συντετριμμένος ο Λ.Λαζόπουλος-«Στο καλό μαμά» έγραφε το στεφάνι του στην κηδεία της μητέρας του

«Στο καλό μαμά και γιαγιά» έγραφε το στεφάνι του Λάκη Λαζόπουλου και της κόρης του στην κηδεία της μητέρας του Ριρίκας Λαζοπούλου που «έφυγε» τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ηλικία 85 ετών.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, πλήθος απλού κόσμου και δεκάδες συνεργάτες και φίλοι του ηθοποιού έσπευσαν στον ιερό ναό αγίου Νικολάου Λάρισας, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία αλλά και για να σταθούν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου και του αδελφού του Κώστα.

160215142649_9015.jpg
Το «τελευταίο αντίο» είπαν μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, η τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου, ο διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου» Κώστας Τσιάνος και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής αλλά και οι ηθοποιοί Πέτρος Ξεκούκης, Τάσος Παλαντζίδης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Σταύρος Νικολαϊδης.

Όλοι μιλούσαν για την μεγάλη αγάπη του ηθοποιού στην μητέρα του και για την σχέση στοργής που είχαν αναπτύξει οι δυο τους.

160215142649_9639.jpg
«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σαν αδελφός μου. Έχασε την μητέρα του, ή μάλλον η μητέρα του ταξίδεψε για τον υπερουράνιο τόπο. Εκεί θα είναι τώρα. Θα μπορεί να της απευθύνεται με λίγο διαφορετικό τρόπο αλλά κάθε φορά θα τον κοιτάζει, θα του στέλνει την αγάπη της και θα είναι εκεί όπως όλες οι αγαθές ψυχές για να στέλνουν κάτω σε εμάς τους ανθρώπους την ευλογία τους και την αγάπη τους» είπε συγκινημένος ο Γιάννης Σμαραγδής ενώ ο Σταύρος Νικολαϊδης τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν μια υπέροχη γυναίκα και μακάρι όλες οι μητέρες να είχαν τέτοια αγάπη από τα παιδιά τους όπως και αυτή ανάλογα έδειξε»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχαιρέτησε την μητέρα του ο Λαζόπουλος – ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες!

Όταν ο Λαζόπουλος είχε λυγίσει:Μίλησε για τα προβλήματα υγείας της μητέρας του στην εκπομπή του

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η τρυφερή σχέση με την μητέρα του- Ήταν πηγή έμπνευσης για αυτόν!

Δείτε την τελευταία συνέντευξη της μητέρας του Λαζόπουλου: «Δικαιώθηκα για το γιο μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top