Ο Κουζέι μαθαίνει τι συνέβη με τον Γκιουνέι και τη Τζεμρέ!

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του «Kuzey Guney» του Star

Αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Γκιουνέι και τη Τζεμρέ, αλλά και νέες μηχανορραφίες από την Μπανού, έχει το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά στις 09:00!

Η Γκιουλτέν μαθαίνει για τα δρώμενα στο αρχοντικό των Σινάνερ. Πάει να συναντήσει την οικογένεια του Γκιουνέι με σκοπό να διακόψει κάθε επαφή μαζί τους. Ο Κουζέι, ο οποίος θέλει να γιορτάσει με την οικογένειά του τη νέα του επιχειρηματική κίνηση, μαθαίνει όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Γκιουνέι και τη Τζεμρέ.

Στο μεταξύ, ο Κουζέι, ο οποίος έχει θάψει μέσα του εδώ και καιρό τον έρωτα του για τη Τζεμρέ, προσπαθεί να πείσει τον Γκιουνέι να επανορθώσει. Από την άλλη, η Μπανού βάζει στο παιχνίδι και τον πατέρα της με σκοπό να δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο Γκιουνέι. Ο Κουζέι, ο οποίος έχει ξεκινήσει με όνειρα τη νέα του δραστηριότητα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ακόμα εμπόδιο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top