Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν θα καλούσα για συνέντευξη τον Πέτρο Κωστόπουλο»

«Είναι λάθος να λες είμαι φίλη με τα παιδιά»

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν θα καλούσα για συνέντευξη τον Πέτρο Κωστόπουλο»

​Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα Real Life, λίγο μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τον πρώην άντρα της, Πέτρο Κωστόπουλο, τον οποίον όπως είπε δεν θα τον καλούσε για να του πάρει συνέντευξη!

«Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω για τον Πέτρο, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό θα έπαιζε μόνο για τηλεοπτικούς όρους. Όχι, δεν θα το έκανα από τη στιγμή που πλέον δεν είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Θα ήταν πολύ άκομψο»

Η ίδια απαντά στο πόσο την απασχολούν όσα γράφονται για την σχέση τους: «Κινούμαι σε έναν χώρο όπου οι όροι είναι αυτοί και το ξέρω καλά. Υπό αυτή την έννοια, με αφορούν τα όσα γράφονται. Στην ουσία, όμως, δεν επηρεάζονται η προσωπική μου ζωή και το κοντινό μου περιβάλλον».

Τότε, η κουβέντα πάει στα παιδιά της και στην σχέση που πρέπει να έχουν με τους γονείς τους: «Είναι λάθος να λες είμαι φίλη με τα παιδιά μου. Είμαι η μητέρα τους, είμαι ο άνθρωπος από τον οποίο θα εισπράττουν πάντα ασφάλεια και αγάπη χωρίς όρους. Θέλω να είμαι αυτή που θα μπορούν να πάρουν πρώτα τηλέφωνο, χωρίς δεύτερες σκέψεις ή ντροπές, όταν κάτι δεν πάει καλά. Θέλω να αισθάνονται πως υπάρχει κάποιος εκεί για αυτά, ό,τι κι αν συμβεί. Να αισθάνονται ότι δεν κρίνονται και ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Οι φίλοι τους είναι οι επιλογές τους, και αυτό το διαχωρίζω. Εμένα δεν με διάλεξαν, οπότε πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια, χωρίς κανένα είδος ανταλλακτικής αγάπης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top