Όταν ο Λαζόπουλος είχε λυγίσει:Μίλησε για τα προβλήματα υγείας της μητέρας του στην εκπομπή του

Είχε ευχαριστήσει ειρωνικά τον Άδωνι Γεωργιάδη

Όταν ο Λαζόπουλος είχε λυγίσει:Μίλησε για τα προβλήματα υγείας της μητέρας του στην εκπομπή του

​Στο «τσαντίρι» της περασμένης Τρίτης, ήταν που ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άντεξε και λύγισε όταν μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του πως εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο, έπειτα από εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη.

pethane-i-mitera-tou-laki-lazopoulou_1.w_l.jpg
Είχε ευχαριστήσει ειρωνικά μάλιστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη που «έσωσε» την μητέρα του από έμφραγμα, εξηγώντας πως συνέβη αυτό:

«Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Λίγο πριν τις γιορτές, η μάνα μου που κολλάει στην τηλεόραση, άκουσε τον παπαρολόγο τον Άδωνι, ό��ι θα μπω 20 χρόνια φυλακή, επειδή είδα το DVD του Χαϊκάλη. Άρχισαν οι πιέσεις, οι στεναχώριες, έρπη ζωστήρος, πόνοι… Οδηγηθήκαμε στο "Υγεία" και ακόμα εκεί είμαστε. Ερχόταν το ένα πάνω από το άλλο, και ξαφνικά από το πουθενά ήρθε ένα έμφραγμα, και ανακαλύψαμε ότι έπρεπε να κάνει εγχείρηση καρδιάς. Αλλά… αν ήταν στο σπίτι και συνέβαινε αυτό, δεν θα ζούσε. Και κάπου εκεί μέσα μου, τον ευχαρίστησα τον Άδωνι. Είπα “αλήθεια. Για καλό έγινε όλο αυτό!”»

Τέσσερις μέρες μετά την εξομολόγηση- λύτρωση του, εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top