ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ το μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου για αυτούς που… «φεύγουν»!

«Ας μην ξεχάσουμε λοιπόν αυτούς που αγαπάμε»

ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ το μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου για αυτούς που… «φεύγουν»!

​Η Βέφα Αλεξιάδου ζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωή της, καθώς πριν λίγες μέρες πέθανε και η δεύτερη κόρη της, Άντζυ! Η τηλεοπτική μαγείρισσα είδε μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών την ζωή να χάνουν τις ζωές τους και οι δυο πολυαγαπημένες κόρες της.

Σήμερα, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο προφίλ της στο Facebook, με αφορμή ότι είναι Ψυχοσάββατο, με τα σχόλια για συλλυπητήρια να είναι πολλά.

«Σάββατο σήμερα, ημέρα των ψυχών! Ημέρα που τιμούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει από κοντά μας. Ημέρα των Αγγέλων μας. Το σιτάρι που προσκομίζουμε στην εκκλησία, συμβολίζει την αιώνια ζωή και την ανάσταση. Όπως το σιταρά θάβεται, φυτρώνει, βλαστάνει και καρπίζει, το ίδιο και το σώμα του ανθρώπου, που μετά το θάνατο θάβεται στη γη, κρατάει την υπόσχεση του Χριστού για ανάσταση. Στις εκκλησίες ψέλνονται δεήσεις για την ανάπαυση των ψυχών, ενώ γίνεται προσκλητήρ��ο όλων ονομαστικά, από τους ιερείς. Κατά τη λαϊκή αντίληψη θλίψη κατακλύζει τις ψυχές των οποίων το όνομα δεν θα ακουστεί στο προσκλητήριο. Ας μην ξεχάσουμε λοιπόν αυτούς που αγαπάμε! Λίγο σιτάρι, κι ένα κεράκι αναμμένο να φωτίζει τις ψυχές των αγγέλων μας. Να έχετε ένα ευλογημένο Σάββατο φίλες και φίλοι μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top