«Τwo and a Half Men»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star!

«Τwo and a Half Men»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό διπλό ��πεισόδιο!

​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς, «Two and a Half Men».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η μοχθηρή – αλλά – σέξι αδελφή της Τζούντιθ, η Λιζ, κανονίζει να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του Τζέικ, που κλείνει τα 11 χρόνια. Ο Άλαν ζητάει από τον Τσάρλι, που έχει παρελθόν με τη Λιζ, να συμπεριφερθεί κόσμια. Ωστόσο, όταν καταφθάνει η Λιζ, αγνοεί τον Τσάρλι και αντί αυτού, φλερτάρει με τον Άλαν, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με την Τζούντιθ, με την οποία δεν τα πήγαιναν και ποτέ καλά. Η Έβελιν ξεχνά πως το κέικ, και όχι το αλκοόλ, σερβίρεται παραδοσιακά σε παιδικά πάρτι... ***Στον ρόλο της Λιζ, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα (Νοικοκυρές σε απόγνωση),Τέρι Χάτσερ***.

Ο Τζέικ γίνεται ένας μελαγχολικός μουσικός όταν συνεχώς παίζει το "Smoke on the Water" με την κιθάρα του και έχει μια μονίμως κακόκεφη συμπεριφορά. Προκειμένου να του φτιάξουν το κέφι, ο Άλαν επιχειρεί να κάνουν μια συζήτηση πατέρα και γιου. Ο Τσάρλι προτείνει να κάνουν μία συγκέντρωση μουσικών και η Μπέρτα απλά πιστεύει ότι το παιδί είναι δυσκοίλιο. Τελικά, η Τζούντιθ πείθει τον Άλαν ότι ο Τζέικ χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού, και έτσι στρέφονται στη βοήθεια της Δρ. Λίντα Φρίμαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top