ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: εμπλοκή με την Συνατσάκη στην Eurovision!

Τι συμβαίνει με την παρουσίαση του ελληνικού τελικού;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: εμπλοκή με την Συνατσάκη στην Eurovision!

Πρόβλημα με την Μαίρη Συνατσάκη προέκυψε στον ελληνικό τελικό της Eurovision, λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως θα είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς, μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, προέκυψε εμπλοκή μεταξύ… καναλιών, καθώς ο ΑΝΤ1, με τον οποίο έχει αποκλειστικό συμβόλαιο από πέρυσι η νεαρή παρουσιάστρια, δεν είχε δώσει την έγκριση που απαιτείται πριν εκείνη δώσει τα χέρια με τη ΝΕΡΙΤ και το MAD, που συνδιοργανώνουν την βραδιά.

«Προέκυψε ένα θεματάκι, αλλά πιστεύουμε ότι θα λυθεί», είπε αποκλειστικά στο star.gr άνθρωπος που ασχολείται με την διοργάνωση, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι πιθανότητες ματαίωσης της συνεργασίας με την παρουσιάστρια είναι ελάχιστες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι επίσημες ανακοινώσεις για τους υποψήφιους καλλιτέχνες και τα τραγούδια θα γίνουν την προσεχή Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, οι διοργανωτές μας επιφυλάσσουν μία έκπληξη στις υποψηφιότητες, πέραν δηλαδή των ονομάτων που έχουν ακουστεί, όπως έκπληξη θα είναι και ο χώρος στον οποίο θα γίνει ο ελληνικός τελικός, που «κλείδωσε» για την Τετάρτη, 4 Μαρτίου!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top