Κάνε την διαθήκη σου στο… Facebook!

Τι θα γίνει στο προφίλ σου όταν πας στον άλλο κόσμο;

Αναρωτιέσαι τι θα απογίνει το προφίλ σου στο Facebook όταν εγκαταλείψεις τον μάταιο τούτο κόσμο; Για όλα μερίμνησαν ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η ομάδα του: πλέον, μπορείς να ορίσεις ποιος θα το… κληρονομήσει!

Η «επαφή κληρονομιάς», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, μπορεί να οριστεί από τις ρυθμίσεις ασφαλείας (πάνω αριστερά), ενώ ο χρήστης μπορεί να ζητήσει την μετά θάνατον διαγραφή του προφίλ του. Η νέα ρύθμιση είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ από την Πέμπτη και, με τον καιρό, θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

2074358.jpg

Πάντως, ο κληρονόμος δεν έχει απόλυτη ελευθερία: μπορεί να αλλάζει τις φωτογραφίες προφίλ και να απαντά σε αιτήματα φιλίας, ωστόσο, δεν μπορεί να παρέμβει σε αναρτήσεις του εκλιπόντα, να αφαιρέσει φωτογραφίες ή να διαγράφει το προφίλ.

Για την… ιστορία, παρόμοια υπηρεσία προσφέρει από το 2013 η Google, ώστε να μην μένουν «ορφανοί» λογαριασμοί στο Gmail ή στο Google Drive.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top