Ο Σέλντον φεύγει από το διαμέρισμα και η Μπερναντέτ κατασκοπεύει!

Τι θα γίνει σήμερα στο «Big Bang Theory» του Star

Ο Σέλντον φεύγει από το διαμέρισμα και η Μπερναντέτ κατασκοπεύει!

​Οι… γυναίκες θα έχουν τον πρώτο λόγο στο σημερινό διπλό επεισόδιο της κωμικής σειράς «Big Bang Theory», που μεταδίδει καθημερινά, στις 18:50, το Star!

H Πρίγια, με τις νομικές της γνώσεις, βρίσκει μια παράλειψη στο συμφωνητικό συγκατοίκησης του Σέλντον και του Λέοναρντ. Η κοπέλα καταφέρνει να βάλει στη θέση του τον Σέλντον και να βρει τρόπο να τον διώξει, έστω για λίγο, από το διαμέρισμα που μοιράζεται με τον Λέοναρντ, για να μείνει μόνη επιτέλους με τον αγαπημένο της. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Σέλντον πηγαίνει για χορό με την Πένι, την Έιμι και την Μπερναντέτ.

μεσα1 (800x533).jpg

Στη συνέχεια, ο Ραζ προσπαθεί να βρει τρόπο να θεραπεύσει το άγχος και τον φόβο που έχει όταν πρέπει να μιλήσει σε γυναίκες. Η Πένι, από την άλλη, χρησιμοποιεί την Μπερναντέτ για να κατασκοπεύσει τον Λέοναρντ και τη νέα του αγαπημένη, την Πρίγ��α, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Το στρες για την Μπερναντέτ όμως είναι μεγάλο και τελικά φεύγει βιαστικά από τη συνάντηση. Ο Σέλντον εφευρίσκει ένα παιχνίδι σκάκι που θα μπορεί να παίζεται με τρεις παίκτες...

μεσα2 (800x533).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top