H κηδεμονία του Τζέικ και μία πρώην αναστατώνουν το «Two And A Half Men»

Τι θα γίνει στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς του Star

H κηδεμονία του Τζέικ και μία πρώην αναστατώνουν το «Two And A Half Men»

Σπαρταριστό γέλιο θα μας προσφέρει και σήμερα το απόγευμα, στις 17:50, το «Two And A Hlaf Men» στο Star, με διπλό επεισόδιο!

Στο πρώτο από τα δύο επεισόδια, ο Άλαν προσβάλει τον Τσάρλι επιλέγοντας τα ξαδέλφια τους για κηδεμόνες του Τζέικ, σε περίπτωση που αυτός και η Τζούντιθ πεθάνουν. Αργότερα, ο Άλαν έχει να κάνει κάτι μικροδουλειές και αφήνει τον Τζέικ με τον Τσάρλι, ο οποίος ακόμη δυσανασχετεί με την επιθυμία του Άλαν. Καθώς παίζουν μπάσκετ, ο Τζέικ πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του. Ο Τσάρλι τον πηγαίνει στα επείγοντα αποφασισμένος να αποδείξει στον Άλαν ότι μπορεί να είναι υπεύθυνος κηδεμόνας.

Στη συνέχεια, ο Τσάρλι συμφωνεί να συναντήσει μια πρώην φιλενάδα του, που έδωσε τέλος στη σχέση τους πριν από χρόνια, αφήνοντας τον Τσάρλι συντετριμμένο. Μα τον Τσάρλι τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη όταν θα ανακαλύψει πως πλέον αυτή είναι... αυτός και αυτός, ο Μπιλ (τον οποίο υποδύεται ο Κρις Ο’ Ντόνελ), θέλει να γίνουν φίλοι. Μετά την αρχική ταραχή από την αποκάλυψη περί αλλαγής φύλου, ο Τσάρλι ηρεμεί και κάνει παρέα με τον Μπιλ. Αλλά ο Τσάρλι και ο Άλαν τρομοκρατούνται όταν ο Μπιλ αρχίζει να βγαίνει ραντεβού με τη μητέρα τους...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top