Πρωταγωνιστής του «Κάτω Παρτάλι»: «πέρασα οικονομική λαίλαπα»

Τι τον οδήγησε στην καταστροφή;

Πρωταγωνιστής του «Κάτω Παρτάλι»: «πέρασα οικονομική λαίλαπα»

​Για την οικονομική του καταστροφή μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, που τώρα τον βλέπουμε στο ρόλο του Διαμαντή στο «Κάτω Παρτάλι», δηλώνοντας ότι αισθάνεται ευγνώμων που του έγιναν σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις.

«Πέρασα οικονομική λαίλαπα. Κι εγώ, μαζί με όλους όσοι είχαν τολμήσει ανδραγαθήματα στην κακή οικονομική περίοδο, δεν τα κατάφερα. Ήμουν άσχετος στα οικονομικά και δεν ήξερα καν το μέγεθος της οικονομικής μου καταστροφής. Ευτυχώς, ήρθαν και καλές προτάσεις, που με έχουν επαναφέρει σε ισορροπία. Γι' αυτό ευχαριστώ όσους έχουν συμβάλει σε αυτό», αναφέρει ο καταξιωμένος ηθοποιός.

prt.jpg
Όπως εξήγησε, η σχολή που άνοιξε τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή: «η σχολή ήταν για μένα μεράκι μιας ζωής. Επένδυσα σε αυτήν ότι είχα και δεν είχα. Μέχρι και το τελευταίο μου παντελόνι. Τα έχασα όλα και ξεκίν��σα από την αρχή».

Στήριγμά του στα δύσκολα ήταν, τόσο η οικογένειά του, όσο και άλλοι άνθρωποι. «Αν δεν σε στηρίξουν αυτοί που σε αγαπούν και σε εμπιστεύονται, τότε είσαι χαμένος. Με στήριξαν όμως και άλλοι δικοί μου άνθρωποι, είτε από το υστέρημά τους είτε από την περίσσια αγάπη τους. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, υλικά ή συναισθηματικά, με βοήθησαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top