Η Νάντια Μπουλέ ξεσπά ΠΑΛΙ για τα κιλά της: «Είναι θράσος, ντροπή, ξεδιάντροπο!»

Φανερά εκνευρι��μένη με τα δημοσιεύματα

Η Νάντια Μπουλέ ξεσπά ΠΑΛΙ για τα κιλά της: «Είναι θράσος, ντροπή, ξεδιάντροπο!»

Πολύ εκνευρισμένη φαίνεται ότι είναι η Νάντια Μπουλέ με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλάκια.

Αν και παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο θέμα αρχικά είπε ότι δεν θέλει να το σχολιάσει γιατί έχει δώσει την απάντησή της μέσω facebook, στη συνέχεια όχι μόνο το σχολίασε αλλά ήταν… χείμαρρος!

«Θα μου επιτρέψετε να μη το σχολιάσω. Το θέμα τελείωσε με τη φωτογραφία που ανέβασα και το κείμενο που έγραψα. Είναι πολύ ρηχό και δεν θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο (τα κιλά) γιατί δεν έχει καμία σημασία και καμία βάση. Είναι ξεκάθαρο τι με ενόχλησε, και θα πρέπει να προσέχουμε γενικά τι λέμε για τους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτοί κινούνται σε χαμηλούς τόνους κοιτώντας μόνο τη δουλειά τους. Αυτό που με ενόχλησε δεν είναι για τα κιλά μου. Αλλά ότι συνέδεσαν μία κακή ψυχολογία με το ότι δεν κάνω τηλεόραση. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι σταθερός ή μη σταθερός με τα κιλά του. Με ενόχλησε ότι ταυτίζεις τη ψυχολογία κάποιου με το γεγονός ότι δεν κάνει τηλεόραση, ενώ μπορεί να μην θέλει να κάνει τηλεόραση ή να μην το έχει επιλέξει... αυτό είναι θράσος, ντροπή ξεδιάντροπο»!

Ήταν που δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό το ζήτημα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top