Κρίση στη σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας: χωρίζει μετά από τρία χρόνια;

Γιατί εδώ και έναν μήνα είναι μακριά από τον αγαπημένο της

Κρίση στη σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας: χωρίζει μετά από τρία χρόνια;

Προσπάθειες να κρατήσουν την σχέση τους κάνουν η Εύη Φραγκάκη και ο Γιάννης Χονδράκης, την ώρα που δημοσιεύματα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, λένε ότι ο χωρισμός τους, έπειτα από τρία χρόνια, είναι οριστικός!

«Περνούν όντως μια δύσκολη φάση, όμως, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Έχουν να συναντηθούν περίπου ένα μήνα, αλλά μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Ο λόγος που έχουν μείνει μακριά ο ένας από τον άλλον τόσο καιρό είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, της Εύης με το καθημερινό δελτίο του ΑΝΤ1 και του Γιάννη στο Ηράκλειο, όπου ζει μόνιμα», λέει στο περιοδικό «OK!» πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Διαψεύδοντας τα περί οριστικού χωρισμού, η ίδια πηγή τονίζει πως η Εύη και ο Γιάννης είναι αποφασισμένοι να το «παλέψουν» και καταλήγει: «δεν θα αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά ούτε και θα πιέσουν καταστάσεις που δεν ικανοποιούν κανέναν από τους δύο».

Θυμίζουμε πως η 34χρονη παρουσιάστρια και ο 36χρονος πολιτικός μηχανικός, που έγιναν ζευγάρι μετά το διαζύγιό της από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη, είχαν δεθεί πολύ και, μάλιστα, δεν απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις, τόσο σε κοσμικά events, όσο και στις διακοπές τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top