«Big Bang Theory»: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει στο σημερινό τριπλό επεισόδιο της σειράς του Star

Συντονιστείτε στις 18:50

«Big Bang Theory»: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει στο σημερινό τριπλό επε��σόδιο της σειράς του Star

Μια πλούσια ηλικιωμένη αλλά εξαιρετικά γενναιόδωρη χρηματοδότης του πανεπιστημίου, βάζει σε σκέψεις τον Λέοναρντ για το τι θα μπορούσε να κάνει και μέχρι που θα έφτανε για το καλό της επιστήμης του, όταν η κυρία του δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τις «πονηρές» του σκέψεις ενισχύει με τα κατάλληλα επιχειρήματα ο Σέλντον στο σημερινό τριπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star «Big Bang Theory» που προβάλλεται καθημερινά στις 18:50!

Στη συνέχεια ο Χάουαρντ σκέφτεται πως η σχέση του με την Μπερναντέτ έχει πια δοκιμαστεί και θα πρέπει να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Το εμπόδιο της μητέρας του όμως δεν αφήνει τη σχέση τους να εξελιχθεί και η Μπερναντέτ του ζητάει επιτακτικά να κάνει την επιλογή του. Ο Χάουαρντ κάνει την επανάσταση του και μετακομίζει στο σπίτι της Μπερναντέτ. Ο Λέοναρντ αναθερμαίνει τη σχέση του με την αδελφή του Ραζ. Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Πένι η οποία στην αρχή δείχνει να αδιαφορεί αλλά στη συνέχεια ξεσπάει.

Τι άλλο θα δούμε

Ο Λέοναρντ συνεχίζει να βγαίνει με την Πρίγια και αφού εκείνη φιλοξενείται από τον Ραζ η τρελοπαρέα αρχίζει να συχνάζει σπίτι τους, γεγονός που ενοχλεί αφάνταστα τον Σέλντον. Η Έιμι βοηθάει τον Σέλντον να συνειδητοποιήσει κάτι πολύ δυσάρεστο, ο Λέοναρντ είναι το επίκεντρο της παρέας τους και όχι εκείνος. Απτόητος, ο Σέλντον αποφασίζει να δημιουργήσει μια καινούρια παρέα αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως θα επιθυμούσε. Ο Λέοναρντ και η υπόλοιπη παρέα, που βρίσκονται στο σπίτι του Ραζ, συνειδητοποιούν πως τους λείπει η παρουσία του Σέλντον. Η επανεμφάνιση του γίνεται θριαμβευτικά. Η Έιμι και η Μπερναντέτ βγαίνουν με την Πένι και προσπαθούν να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον Λέοναρντ και το νέο του δεσμό με την Πρίγια. Αρχικά, η Πένι αρνείται να γνωρίσει οποιονδήποτε, αλλά μετά την ακατάπαυστη επιμονή της Έιμι συνειδητοποιεί πως μια περιπέτεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top