Η ΝΕΑ αποκάλυψη του Λιάγκα για το χωρισμό Βρεττού-Αραβανή: «Έπαθα σοκ»

Σχολίασε τις νέες δηλώσεις του τραγουδιστή για το τέλος της σχέσης του!

Η ΝΕΑ αποκάλυψη του Λιάγκα για το χωρισμό Βρεττού-Αραβανή: «Έπαθα σοκ»

Τις νέες δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για το χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή σχολίασε το παρεάκι του «Πρωινού» και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο τραγουδιστής που ήταν καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ» είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι πραγματικά πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι πραγματικά ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όσο περνάει ο χρόνος το καταλαβαίνεις και πιο καλά αυτό. Είμαι αληθινός. Όταν κάτι στραβώνει και είναι αναπάντεχο, σου έρχεται ένα «χαστούκι» και λίγο προσπαθείς να καταλάβεις τι συνέβη. Είμαι από τους ανθρώπους που εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου, δεν κλείνομαι στον εαυτό μου, δεν είμαι από αυτούς που θα κάτσουν μέσα στο σπίτι, δεν θέλουν να δουν άνθρωπο κλπ. Είμαι ακριβώς το αντίθετο. Θα βγω, θα μιλήσω, θα τα βγάλω από μέσα μου και αυτό με βοηθάει ψυχοθεραπευτικά να γίνω γρήγορα καλά».

«Ο τρόπος και ο λόγος που έγινε όλο αυτό με έκανε γρήγορα καλά» πρόσθεσε.

Ψυχολογώντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε on air: «Εγώ κατάλαβα ότι είναι ένας πολύ πληγωμένος άνθρωπος. Του ήρθε ντουβρουτζάς. Δεν είχε πάρει χαμπάρι καθόλου και μια μέρα πρφανώς, όπως καταλαβαίνω εδώ, πρέπει να ξύπνησε η Ευαγγελία και να του είπε "Bye Bye, πάω μωρό μου με άλλον στο Ντουμπάι».

Μάλιστα, o παρουσιαστής έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τη σχέση του πρώην ζευγαριού λέγοντας: «Θα πω κάτι για πρώτη φορά. Που μου έκανε τρομερή εντύπωση, εμένα που είμαι χοντρούλης. Είμαστε εκεί στη Τζιά. Ο Βρεττός εί��αι πολύ αδύνατος ο άνθρωπος και γυρίζει και του λέει η Ευαγγελία “Πάχυνες!” Δεν ήταν έτσι ο Ηλίας. Αφέθηκε. Έπαθα σοκ γιατί είμαι τέσσερις φορές σαν τον Βρεττό»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top