Guest στον ελληνικό τελικό της Eurovision η Παπαρίζου;

Τι αναφέρουν πληροφορίες για την παρουσία της στον διαγωνισμό

Guest στον ελληνικό τελικό της Eurovision η Παπαρίζου;

Με την Έλενα Παπαρίζου σε ρόλο guest φαίνεται πως θα είναι ο φετινός ελληνικός τελικός της Eurovision, καθώς οι διοργανωτές σκέφτονται να είναι παρούσα αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη νίκη της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό!

Όπως σας έχουμε ε��ημερώσει, η επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη θα γίνει στις 3 ή 4 Μαρτίου, με παρουσιάστριες της βραδιάς την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων που αναμένεται να είναι οι Μαρία Έλενα Κυριάκου, Shaya, C:Real, Θωαμή Απέργη και Barrice.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Έλενα Παπαρίζου (που, σημειωτέον, ετοιμάζει νέα τραγούδια) θα είναι μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Εκτός από τα 60ά γενέθλια της Eurovision, φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που το «My Number One», σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Ναταλίας Γερμανού, κατέκτησε την πρωτιά στο Κίεβο, συγκεντρώνοντας, μάλιστα, 10 δωδεκάρια, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι τρίτη στη λίστα των χωρών με τα περισσότερα δωδεκάρια στην ιστορία της Eurovision!

Θυμίζουμε πως η Έλενα ήταν παρούσα στον ελληνικό τελικό του 2013, οπότε και τραγούδησε το «My Number One» με τους Vegas και το «Apres Toi» με την Βίκυ Λέανδρος.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε το «My Number One» στη σκηνή της Eurovision του 2005

Του Βαγγέλη Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top